multifunkcni tiskarna s levnym provozem?

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 1. 2008 11:38

Mam nesnadny ukol - multifunkcka misto stare tiskarny HP, ktera ovsem tiskla pod 50hal/str.

Nemate nekdo tip na multifunkcni tiskarnu, ktera nema problem s provozem na neorig. naplne?

Na meho favorita Canon MP520 je bohuzel problem sehnat neorig. naplne :(

pozadavky:
-cena cca 3500,- Kc
-scanner a kopirka bez pusteneho PC
-oddelene tiskove zasobniky
-levny tisk
(duplexu jsem se v tehle cene vzdal)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 10. 1. 2008 09:13

Canon je dobrá volba a neoriginální náplně existují např. na http://www.armorshop.cz
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 10. 1. 2008 11:17

tombas: tombas: o Armoru vim, ale bohuzel jsem tam nenasel do tohohle typu :///

Resp existuje napr. na MP500 a ostatni, takovy set kde jsou jak naplne s adapterem - ale na MP520 jsem u nich nic nenasel :( :( :(
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 10. 1. 2008 12:16

Canon zase nemá takovou širokou škálů náplní, zkus si najít na stránkách canonu jiný typ multifunkce, který má stejné kazety jako ta 520 a nebo dej dotaz přímo na Armor.
Jinak MP500 je předchůdcem MP600/610 a nikoliv MP 510/520, mají v tom trochu chaos.
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 10. 1. 2008 12:58

tombas: jj MP500 mam doma, vyborna hracka, rychla, vybavena s perfektni kvalitou tisku, potisk CD taky funguje vyborne.....jen kdyby ty Canonky nemely cipy :)

Jenze pritelkyne se rozhodla sve HP uz taky hodit z okna (tiskarnam HP uz u nas asi v zivote psenka nepokvete, drahe, vecne porouchane, pitome velke ovladace...) takze potrebuje nahradu.

Jinak na Armor se chystam pisnou, uz minule jsem tam volal a poradili mi ten jejich setik na MP500 - velmi ochotni a prijemni lide :)

zel bohu na tu MP520 jsem tam nic nenasel tak doufam ze neco vymysli :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 10. 1. 2008 13:45

Tak dej přítelkyni svou MP500 a kup si MP610 :wink:
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 10. 1. 2008 13:53

tombas: telepatie funguje, ve stejnou minutu jako tebe to napadlo asi i mne.

Ale ma to par hacku:
1. ja si darecky uz najezil pred Vanoci, o Vanocich i po Vanocich, takze novou tiskarnu ted vazne nee

2. ma to byt ciste JEJI rozhodovani, nakupovani atd - tentokrat jsem rikal ze ji do toho kecat nebudu

.....hmmm, ale vypada slibne, umi to same co moje, ale to uz bych spise premyslel o 600R s WiFi (i kdyz ted je MP500 napojena na Asus 500gP takze tisk mam stejne pres WiFi). Jelikoz WiFi printserver stoji bezmala 2000,- tak Canon MP6005 s Ethernetem a WiFi vypada za 6000,- jako vyhodna nabidka.
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 10. 1. 2008 14:27

Když to využiješ, tak proč ne. Teď je jen potřeba přesvědčit přítelkyni, že to, že ji dáš svou tiskárnu je čistě její rozhodnutí a ještě je to to nejlepší rozhodnutí jaké mohla udělat. :lol:
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 13. 1. 2008 16:53

Tak odpověď Armoru je, že i na řadu MP520 se dělají podobné adaptéry :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 13. 1. 2008 20:04

Tak super! Jdeš do ní?
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod psizradlo 13. 1. 2008 20:44

Gruppe:

Mám Epson DX6050 a jsem s ní spokojený. Náklady na tisk jsem nepočítal, ale subjektivně mi připadají nízké, navíc refille cartrige se pro ni běžně prodávají.

Pokud ji chceš víc na tisk fotek, tak na ten se moc nehodí, ale na dokumenty je O.K. a hodně si pochvaluju scaner. Moc se v tom nevyznám, ale dx6050 má CCD snímač a i slabší text tužkou scanuje na jedničku (samozřejmně to není jako když si nechám udělat kopii v kopi-centru).

Ty Canony neznám, takže nemůžu srovnat.
psizradlo
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 13. 1. 2008 23:18

tombas: nejspis jo, ale zatim to musi jeste par dni pockat - 1. se mi povedlo jeste rozchodit to HP a hodlame v ni dotisknout poslendi dve naplne. Ale pak asi bude ta MP 520 tka.

jsem hlavne rad ze se do ta od toho Armoru sehnat - maji dost neprehledne stranky a byt jsem peclive hledal, tak jsem tam puvodne nic pro ni nenasel.
Navic jsem nasel i v celku zajimavy navod jak obejit sledovani cipem (prvni navody co jsme mel selhaly) takze to vypada i na levny tisk - s originalkama na hranici 1,-Kc/str a s refilama kolem 0,30Kc/str coz uz je i pod naklady s laserovkou :)

Premylsel jsem i o nove pro sebe s tim ze MP500 by byla pro pritelkyni, ale proste neni potreba a bylo by to vyhazovani penez. U MP520 se musi jen ozelet duplex, ale jinak i dle testu vypada porad jako jedna z nejrozumnejsich voleb :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 13. 1. 2008 23:53

Tu MP500 nevyhazuj, myslím, že je pořád o fous lepší než MP520, i když je o nějaký ten pátek starší.
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod silverko 23. 1. 2008 15:44

zdravim, ja mam zase odpoved Armoru takuto
bohužel do tiskárny Canon MP 520 náš starterpack B12290 nefunguje, je mi líto.

ma niekto armor v MP520?
silverko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gruppe 23. 1. 2008 16:19

silverko: ja dostal od Armoru tohle:

CANON MP 520 - tento set máme také pod objednávacím číslem B12290 -obsahuje:
CLIM,CLI8C,CLI8Y,PGI5BK...koncová cena 970,-bez DPH

myslim jim znova napisu :/ - uz jsem napsal, pockam si na odpoved, sam jsem tedy zvedavy :/
Gruppe
Mírně pokročilý

Další stránka