"Problém s tiskovou kazetou"

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod safpet 5. 12. 2008 22:08

Zdravím,
mám problém s tiskárnou a už fakt nevím co dál. :'(
Tiskárna je stará asi rok a již asi 2x jsem plnil obě kazety sám doma. Nyní při zapnutí tiskárny namě vyskočí hláška "Problém s tiskovou kazetou", "Došlo k problému s následujícími tiskovými kazetami: Černá, Tříbarevná" a veliký červený křížek. No a tiskárna netiská. Už jsem fakt zoufalý, tak jsem koupil novou origo kazetu černobílou i tříbarevnou, dal ji do tiskárny, avšak se nic nezměnilo. Stále "Problém s tiskovou kazetou". Nevíte prosím někdo co stím? Zarovnáváni kazet nefunguje, čištění také ne, prostě nic. Tak jsem zkoušel celý soft od tiskárny odinstalovat, ale ani to nejde - hodí to hlášku o chybě a prostě ho z PC ani nedostanu. Prosím, nevíte někdo co stím?
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 7. 12. 2008 12:34

Nikdo neví co stím? :-(
Tak mi prosím alespoň poraďte, jak ten soft od HP mám vykopat z PC. Nejde to ani přes odinstalování, ani přes odebrání programu, ani TuneUp ho neodstraní. Prostě vždy vylítne hláška že došlo k chybě a činost musela být ukončena. :roll:
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod shiro 7. 12. 2008 18:46

reklamacia.
shiro
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 7. 12. 2008 19:52

Reklamacia čeho? Tiskárny? Jestli jo, tak to se mi moc nechce. Sám jsem si kazety plnil, takže předpokládám, že by to poznali a reklamaci mi stejně neuznali. Toto bych viděl jako to úplně poslední řešení.
Jinou radu by někdo neměl? Jak se dá třeba tiskárna vyčistit, ...
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod atti.hombre 8. 12. 2008 13:28

:-) ...Ved píšeš,že si kúpil origo náplne-tak ich tam nechaj pri reklamácii...ako zistia,že si tie predtým plnil?...druhá vec je,či si blbou náhradou atramentu nezalepil trysky...ja som to na canonke urobil len raz-a mal som čo robiť,aby som to rozchodil-ja už neplním-kupujem origo a je pokoj už 5 rokov...kludne reklamuj- máš záruku.V najhoršom ti ju neuznajú a hotovo. :-D
Ryzen7 5700G, B550 A, 32GB 3600MHz G Skill, Sam.970 Pro ,DT01ACA200 , RM 650x ...
Pentax K-3II Silver Edition
https://eu.zonerama.com/attihombre/245758
atti.hombre
Junior