prodej levnych Dell UltraSharp 2408 WFP

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod t0x!n 12. 12. 2008 10:54

Cau mel bych dotaz, dostala se mi nabidka koupit novy, nepouzity Dell UltraSharp 2408 WFP za 7000Kc tak jsem zacal patrat a zjistil jsem, ze se nejak roztrhl pytel s temito LCD a vsude po bazarech se prodavaji asi kolem tech 7000 jako nove, nepouzite ale jen se zarukou na odzkouseni.

Proto mam dotaz, nevi nekdo bliz o co se jedna? Jestli nejsou nejak vadne ci neco podobneho, nerad bych si ho koupil a za mesic mi odejde a vyhodim 7000 oknem, ci jestli to je jen, ze se nekde vyhradla nejaka zasilka Dellu a tohle vsechnou jsou jen pekny corky a jinak jsou v poradku :-D
t0x!n
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 12. 12. 2008 11:06

Asi pred tydnem jsem se ptal na to same a zadna odpoved.
Wikan
Moderátor

Odeslat příspěvekod t0x!n 12. 12. 2008 11:17

no je to hodne divne, protoze to neprodava jeden clovek ale kupa lidi a jsou vsude po bazarech, aukru atd...
t0x!n
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 12. 12. 2008 21:33

Podle to bude bud nejekej unik z fabriky dellu na tyhle lcd co ma v CR a nebo jsou to normalni "refubrished" - par lidi co znam si je koupili a po jejich referencich i ja teda jeden kousek - a je to normalne 2408wfp se vsema jeho neduhama co ma i normalne.

Jeste jsem nezkousel to u dellu reklamovat :)
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod t0x!n 13. 12. 2008 00:28

no nevim neduhama, nabizi revizi A01 a ty by zadny neduhy mit nemely

no nevim jak u Dellu reklamovat LCD ke kterymu nemas zadnej doklad o koupi
t0x!n
Junior

Odeslat příspěvekod iggi 13. 12. 2008 19:43

kazdy monitor ma nejake neduhy :-)
iggi
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 14. 12. 2008 14:47

Tak vsechny REV01 co jsem kupoval oficialni i tenhle trpi backlight bleed v obou hornich rozich, pri jasu mensim nez 70 jezdi zprava doleva pruhy (neni to okem videt, ale urcite to oci dost nici) a vetsina ma presvetlenech priblizne 10cm nalevo. JAko monitor nic moc, ale na filmy nej nej - holt neni to TNko :)
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod t0x!n 14. 12. 2008 22:49

ach jo tak se to tady zvrhlo v nejaky hodnoceni a ne to na co jsem se ptal

ono je to uz jedno, LCD mi ted stoji na stole, na leve strane je fakt trosku svetlejsi jinak zadny problem, zadne zvuky nastesti nevydava, odezva mi vyhovuje i pri CS nic dramatickyho nepozoruju takze jsem zatim a snad i naporad spokojenej
t0x!n
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 14. 12. 2008 23:59

Casem si jeste vsimnes toho backlight bleed v hornich rozich. A zezacatku bzuci nez se zahreje. S hrama jako s filmama - taky urcite super, ale na praci me to podsvetleni a svetlejsi leva strana proste vadi ...
O moznostech puvodu jsem uz psal. A navic teda oficilne objednany LCD ma docela spozdeni, takze i ta ukredana zasilka z tovarny v CR je mozna.
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod t0x!n 15. 12. 2008 02:20

prave u novyho LCD bylo na 1. miste aby nevydaval zvuky, za poslednich 6 mesucu jsem mel 5 panelu a to poprve LG L2000CP-SF ktery pekne pri snizeni jasu jiny nez 100 ani ne bzucel ale spis piskal/sycel tak, ze jsem ho slysel pres mistnost az do dalsi
pak nasledovaly 3x HP LP2275w ktery diky tomu bzuceni i stahli na nejakou dobu z prodeje a stejne ty kramy prodavaji doted a pote opet jiz zmineny LG
takze proti tomu tohle, ktery jemnulilince pobzukava a to musim dat ucho primo na jeho vrchni hranu a mam ultratichy PC a nic neslysim a to jsem od nej tak metr, tak ja jsem teda vysostne spokojen :-)

ted jsem s nim 3hod. hral CS a naprosto v pohode LCD, takze pokud se mi nejak nepodela tak za 7000Kc takovej panel megaluxus
t0x!n
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 15. 12. 2008 18:23

No a co jsou ty pruhy pres LCD kdyz dam jas mensi nez 70 - jde to videt jen treba fotakem, normalne ne. Je to skodlive na oci?
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod d0ggie 15. 12. 2008 20:05

ja ho mam tiez ziskany podobnymi kanalmi ako vy a myslim ze to vlnenie ktore mate cez fotak je v pohode, napr. taka CRT telka do ktorej ste kazdy min 10 rokov svojho zivota cumeli tiez blikala a nikomu to nevadilo :-DDD este zajtra vyskusam tento trik na 24 HP v robote, ci to blika tiez a potom Vam poviem..mne to zatial nevadi, ten panel je super....za 7777sk :-D megaluxus ma hry (mam A01 ;-)
d0ggie
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 15. 12. 2008 21:01

zaruka se uplatnuje na zaklade service TAGu cili zadny doklad neni potreba :)

a proc jsou tak levne? No holt asi je nekdo za levno nakoupil :) cena na strankach dellu se od promoakci co dokonce skutecnych cen velkym prodejcum lisi o silene sumy :) Takze pokud nekdo nakoupi nekde vyhodne 100ks z nejakeho distribucniho kanalu, tak proc nekoupit? :) Osobne bych se toho vubec nebal. U prodejce mate 6mesicu na skryte vady a u samotneho dellu dalsi xlet - dle TAGu :)

neduverivcum doporucuji pozadat pred zakoupenim o TAG a pak se dotazat primo u dellu.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wikan 15. 12. 2008 21:24

Monitory service tag nemaji, Dell vyzaduje pro reklamaci cislo objednavky, nebo zakaznicke cislo.
Wikan
Moderátor

Odeslat příspěvekod d0ggie 16. 12. 2008 18:23

dneska som skusal ten fotak / kamera trik na firemnom 24 HP (neviem aky typ no tiez velmi dobry, az nie lepsi) a to vlnenie tam bolo tiez..neviem ci to bolo tym ze tieto panely su len 60Hz alebo co..skusal som aj inu BRG a furt take jemne vlnky zhora dolu... Je to asi vlastnost tychto panelov, nie defekt :-) a ludske oci to nenici podla mna
d0ggie
Junior

Další stránka