Kupa LCD monitora...

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Conteor 13. 2. 2010 16:34

Takže, potreboval by som poradiť pri kúpe LCD monitora. Dva či tri dni dozadu mi totiž odišiel starý, ešte klasický LCD, nie širokouhlý. Teraz by som už ale rád investoval do niečoho novšieho a lepšieho...

Moje požiadavky:
- cena do 250€
- širokouhlý
- 19 alebo 20 palcový, viac nie - malý stolík
- na pozeranie filmov, hry, internet
- čierna farba
- preferovaná značka LG, ale kľudne dávajte aj iné značky

Vopred ďakujem. :)
Conteor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod testicko 13. 2. 2010 21:53

Skoda , ze se ti nevleze na stul 22'' , kandidat by byl DELL 2209WA

Na tve vyuziti staci i tahle 20" od LG : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B021VYQ
Intel Core i5 750 - 3.4Ghz ~ CM Hyper 212 ~ Asus P7P55D ~ 8Gb ram DDRIII Kingston ~ Asus GTX650Ti DC2T ~ Asus Xonar DG ~ SSD Vertex 3 60GB ~ HDD 500GB Seagate ~ Fractal define R3 ~ Noctua ~ Corsair CX430 ~ LG IPS235P

CS:Global offensive ' SteelSeries
testicko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Niky 13. 2. 2010 22:17

Kdyz pisou slovaci na CZ server, nemeli by ceny uvadet v Kc?

Taky nepisu na US server, ze chci procak do 2500 CZK...
Niky
Niky
Junior

Odeslat příspěvekod tibika 13. 2. 2010 22:23

Niky: rýchlo si tu neuveritelnú blbost zmaž, kým sa tu nerozbehne flame.

ad monitor: s takymto rozpoctom by sa fakt mohlo ist do 2209WA, ale podla poslednych skusenosti s nim tu na fore si tym nie som uplne istý.
tibika
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Conteor 14. 2. 2010 00:00

Mozete teda skusit pozriet aj nejake tie 22'', snad to sem nejak vtesnam...vdaka. :-D
Conteor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 14. 2. 2010 00:10

Conteor píše:Mozete teda skusit pozriet aj nejake tie 22'', snad to sem nejak vtesnam...vdaka. :-D

ten dell. jeho konukrece (LG 2220? a viewsonic jeden už nevím) ještě ani není na trhu. další IPS, xPA monitory začáínají na 9000 kč, takže se nedají považovat za konkurenci. levnější neTN monitor nad 22" vč. neexistuje. tímto jsem ti ušetřil týden hledání.

pak ještě fujitsu-siemens p3 , pokud ti menší a 4:3 bude vyhovovat.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Conteor 14. 2. 2010 11:14

audis: este by som sa rad opytal, hry zvlada ten monitor v pohode ?
Conteor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod testicko 14. 2. 2010 11:54

DELL 2209WA zvlada hry v pohode . Testoval sem na nem counter strike source , coz je dost rychla online hra a naprosto v poradku ;-)
Intel Core i5 750 - 3.4Ghz ~ CM Hyper 212 ~ Asus P7P55D ~ 8Gb ram DDRIII Kingston ~ Asus GTX650Ti DC2T ~ Asus Xonar DG ~ SSD Vertex 3 60GB ~ HDD 500GB Seagate ~ Fractal define R3 ~ Noctua ~ Corsair CX430 ~ LG IPS235P

CS:Global offensive ' SteelSeries
testicko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audis 14. 2. 2010 13:29

hry nehraju. konkretizuj otázku. odezvu má jednu z nejnižších mezi svou konkurenci. ta ( philips 2380f) je na tom nohem huře.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod VojtaK 14. 2. 2010 14:07

Co se týče těch €, v kč bys to měl uvádět taky. Minimálně pro jednoduchost, €250 je něco mezi 5 a 7 tisíci Kč a to je rozdíl, nevím, proč by si měli uživatelé každý hledat aktuální kurz eura a potom to přepočítávat, když ty se ptáš a pokud to tam napíšeš, udělá se ten přepočet jen jednou. Ten příspěvek není žádná "neúveritelná blbost"

Jinak mám DELL 2009WA, dá se sehnat za 6000Kč a jsem s ním velice spokojený. Má trochu horší jas, takže třeba teď, když mi do pokoje svítí slunce mám kontrast i jas na maximum, ale jsem s ním velice spokojený. Mám IPS i na notebooku a do NT bych už nešel, špatné pozorovací úhly. Pokud se na monitor koukáš jen ty, tak to zas tolik nevadí, ale když na něm něco někomu ukazuješ, tak je to hrůza. Tenhle DELL má pěkné barvy, zvlášť zelenou, a odezva je neznatelná.
VojtaK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tibika 14. 2. 2010 14:18

VojtaK: že zrovna toto ta prinutilo registrovat sa... neuveritelná blbost to je z toho dovodu, že na toto fórum sa pristupuje aj zo slovenského servera (zive.sk), kde je fórum lokalizované do slovenčiny. (neodpisuj, toto vlákno je o výbere monitora, ked to nevydržiš, tak SZ)

AD monitor -- dell 2209WA je dobrá volba, ale ako vidim posledné skusenosti s s ním, tak treba ho brat niekde, kde nie je problem s pripadnou vymenou "kus za kus"... inak monitor je to výborný. Co sa týka hier, tak napr. Call of Duty 4 som hral na 2209WA uplne v pohode.
tibika
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Paul Saunders 14. 2. 2010 17:01

VojtaK píše:
Mám IPS i na notebooku a do NT bych už nešel, špatné pozorovací úhly.
:shock: :shock: :shock: A co mas za nb? Ja jen ze jsem nevidel na notebooku neco lepsiho jak tnko
Paul Saunders
Junior

Odeslat příspěvekod tibika 14. 2. 2010 17:03

napr. v starších ThinkPadoch býval IPS panel... prechod na TN ho ešte len čaká :D
tibika
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Paul Saunders 14. 2. 2010 18:02

aha
Paul Saunders
Junior