Ahoj,
před časem jsem si pro práci koupil inkoustovou tiskárnu HP Officejet 6500A Plus, ale dnes jsem narazil na problém. Potřeboval bych na ní hodně tisknout na obálky, složenky, podací lístky apod. Problém je ale v tom, že v dostupných formátech při tisku ani jeden takový formát není. Vím, že Windows mají svoji databázi formátů, do kterých se dá i přidávat nové, jenže tiskárna jich zobrazuje jen několik, většinou americké a další cizí normy.
Chtěl jsem to tedy zkusit vytisknout jako A4 s tím, že v zásobníku bude normálně obálka, tak se mně to u jiných tiskáren myslím v pořádku povedlo. Jenomže tady je další problém, zdá se, že tiskárna má ještě nějakou hardwarovou kontrolu velikosti papíru, jakmile je obálka v tiskárně, tiskárna hodí error a nic se nevytiskne.
Neřešil někdo podobný problém? V podstatě by můj problém (asi) řešilo povolení tisku všech formátů, co jsou dostupné ve Win a ne jen těch "vyvolených". Prošel jsem ale celé nastavení snad úplně všeho a nic jsem nenašel. Zkoušel jsem na test i formáty dalších tiskáren a PDF Acrobatu má taky nějaké svoje formáty, ale MS XPS Printer používá všechny Windowsové, toho bych nějak potřeboval docílit.
Díky za jakoukoli radu!