24" LCD - cena kolem 4-6000,-

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 6. 2012 11:29

Na druhou stranu to ber tak, ze nase penize to nejsou ... at si koupi, k cemu ho srdce tahne. Asi tak.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod devy_ 14. 6. 2012 11:44

Python.p píše:On prostě nechce radu, tu už dostal v 4. příspěvku kde píšu taky tu U2412....

Ale chci, jen mě sere, že je tam tak velká odezva a na hry je to nepoužitelné, respektive nevhodné :roll:
devy_
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 14. 6. 2012 11:46

viděl jsi to na živo ? neviděl, tak vidíš. prostě radu nechceš.... nebo ty snad okem poznáš rozdíl 2ms a 6ms ?

/ opravena pravopisná hrubka
Naposledy upravil Python.p dne 14. 6. 2012 11:55, celkově upraveno 1
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 6. 2012 11:50

Tohle je presne typicky pripad cloveka, co mozna neco cetl, nikdy nic nevidel, ale dokaze soudit. Bohuzel takovych jsou plna fora, a to zdaleka ne pouze v pozici tazatelu.

Nechej si enkde tu 2412 predvest. Nebo ji kup, s tim, ze si ji vyzkousis a v nejhorsim ji muzes do 14dnu vratit. Za predpokladu zachovani puvodniho obalu.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod devy_ 14. 6. 2012 13:07

Zachování původního obalu = > nesloupávat tu ochrannou fólii na okrajích, předpokládám.

Já si nechám rád poradit, ale taky čtu názory uživatelů jinde. Co jste se zapomněli zmínit je u modelu od dellu problém s blikajícím podsvícením a údajná nerovnoměrnost podsvícení spolu s "špinavým" obrazem ( údajný problém všech IPS).

http://extrahardware.cnews.cz/recenze-d ... strana/0/8

Mě jen zaráží, že já si tu prý nechci poradit, ale takové nedostatky tu nikdo za celou diskuzi nezmínil... :roll:

//Edit: já mám taky zkušenost z fór v tom směru, že jeden uživatel něco kvákne a ostatní (třeba na základě jeho reputace) rádi slepičí to stejné, tak se nedivte, že neskočím po všem jak běžný franta uživatel. ;-)

Nicméně mi asi nezbude nic jiného než online objednat, osobně vyzvednout a když se mi to nebude zdát, vrátím a budu hledat dál.
devy_
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 14. 6. 2012 13:11

Jsi na fatálním omylu:
nejedná se o žádné nedostatky, jen vlastnosti dané technologie.
IMHO by Tě neubylo, kdyby sis nejdříve prostudoval základní vlastnosti LCD panelů. :-)
Pokud chceš kvalitnější monitor: zvyš rozpočet min. na dvojnásobek.
Tj. pro IPS min. > 10 tis. Kč.
Nebo si musíš vystačit s daným rozpočtem s panelem TN, kde bys našel mnohem víc „nedostatků“.
Naposledy upravil Milanr1 dne 14. 6. 2012 13:16, celkově upraveno 1
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 14. 6. 2012 13:14

Na monitor který nebude mít ani jedni mínus nemáš dost financí ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Milanr1 14. 6. 2012 13:16

Python.p:
Existuje takový ideální LCD? ;-)
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 14. 6. 2012 13:19

Milanr1: neexistuje :) vždy je to o kompromisech a o tom na co ten monitor potřebuji a kolik na něj mám

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 6. 2012 13:30

U2412 jsem testoval, U2711 vlastnim. Problemy s blikanim ani s hnusnym obrazem jsem nikdy neobjevil.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod devy_ 14. 6. 2012 13:38

Ok, asi to uzavřem :-).

Jen co ho zakoupím, napíšu dojmy a snad neprohloupím ;-).

Všem díky za pevné nervy ;-). Prostě už jsem takový, hledám ten nejlepší poměr cena/kvalita(výkon). U CPU,grafik je to prostě jednodušší no :).
devy_
Junior

Odeslat příspěvekod Viliam21 14. 6. 2012 23:05

U2412M vlastním, blikajúce podsvietenie nie je (verzia výrobku 04)
PC: AMD Phenom II X4 955 BE 3,2GHz+CoolerMaster Hyper 212+, ASUS M4A88T-V EVO/USB3, Kingston 2x2GB DDR3, Sapphire Vapor-X HD4850 1GB GDDR3, Seagate Momentus XT 500GB, Seasonic S12 430W, akasa ZEN black, Windows 7 Home Premium 64-bit SP1, HP ZR2440w
Viliam21
Junior

Odeslat příspěvekod Viliam21 18. 6. 2012 23:06

Viliam21 píše:U2412M vlastním, blikajúce podsvietenie nie je (verzia výrobku 04)

Zhrniem:
práca - AutoCAD 16:10 ideálne
grafika - nerobím profigrafiku, farby pre mňa osobne ok - používam ICC profil vytvorený v teste na extrahardware (jeden profil od Dellu je aj na CD)
hry - skúšal som Shogun 2 - nevidel som žiadne problémy (strielačky nehrávam)
jas - znížil som ho na 35
podsvietenie - o niečo inteznívnejšie je v rohoch panela
PC: AMD Phenom II X4 955 BE 3,2GHz+CoolerMaster Hyper 212+, ASUS M4A88T-V EVO/USB3, Kingston 2x2GB DDR3, Sapphire Vapor-X HD4850 1GB GDDR3, Seagate Momentus XT 500GB, Seasonic S12 430W, akasa ZEN black, Windows 7 Home Premium 64-bit SP1, HP ZR2440w
Viliam21
Junior

Odeslat příspěvekod Tejvl 18. 6. 2012 23:57

Teď jsem jednu verzi 04 vracel, oči mě bolely po chvíli. Jak někdo píše výše, chce si to připlatit. Nicméně v této cenové hladině asi nejlepší volba, dost mě mrzí, že mi tahal oči, jiného kandidáta jsem nenašel. Jinak 16:10 - výborný poměr jak na práci, tak zábavu, IPS - barvičky supr, a taky se hodně zaměřuji na stojan, který spousta lidí opomíjí. Pokud se totiž monitor neotáčí ani do stran, tak to je bída. Ten dell byl výborný v mnoha ohledech...až na jeden.
Tejvl
Junior

Předchozí stránka