To co pises je prave ten ghosting nebo motion blur.Nasel jsem zatim jediny test kde to porovnali i s ostatnima 144Hz IPSkama
https://nl.hardware.info/reviews/8995/9 ... n-inputlag vychazi z toho ze Aorus je o neco pomalejsi a ma take docela silny overshoot (inverzni ghostovani).Ale nesedi mi tam jak muze mit Samsung C27HG70 (VA) nizsi odezvu nez vsechny IPSka a zaroven jeste mensi overshoot nez Aorus.Nasel jsem recenzi C32HG70 (coz by melo byt podobne) na tft central,casy jsou uplne jiny navic na fotkach z ufotestu je videt klasicky VA rozmazani ("ocas").
Takze ten test beru s rezervou.Cekam na test Acer XV272UP nebo Gigabyte AD27QD na tft central.
Myslim ze realna odezva u Aorusu bude 8-10ms,coz znamena ze to nestaci ani na 120Hz,to by potvrdilo reakce lidi na netu.Nekdo je s nim spokojenej,ale to jsou vetsinou ti co prechazi z neceho pomalejsiho,pro TNkare to bude urcite pomaly.Nevim treba bych ani ten rozdil proti mymu AG271QG nepoznal,ale objednavat si kvuli tomu ten Gigabyte abych ho pak zase vracel se mi nechce.
Ta "recenze" na ddworld tomu se ani neda rikat recenze

Ty clanky tam mi prijdou spis jako placeny reklamy.