PROBLÉM - připojení NB k monitoru při 120+ Hz

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Python.p 7. 4. 2023 13:38

Zkoušet za výrobce věci u monitoru za 30k ? Děkuji nechci. Proto šel taky z domu.
Stejně tak viditelný pixel shifting tomu napomohl.Jakej kabel nakonec?

Za mě je odpověď AW3423DW(F)
+ záruka 3 roky
+ záruka na vypálení obrazu

- aktivní chlazení
- některé kousky pískají
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Michal 2.0 7. 4. 2023 21:15

Jako máš pravdu, kdyby stály stejně, tak bych po zkušenostech zřejmě šel do Dellu, díky konektorům a záruce, přestože se mi tolik nelíbí vzhledově a nemá Tizen díky čemuž je Samsung vlastně chytrá TV. Ale vzhledem k tomu, že mám Samsung za akční cenu necelých 15k, přímo od Samsungu, tak to byla jasná volba.

Jinak mám ten kabel USB-C na DP, ale vyzkouším ho až zítra, pořádně až v pondělí
Michal 2.0
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 8. 4. 2023 06:31

Tak za 15k bych to asi zkousl taky. Mě spíš sralo, že nejel DEX s Note10 (jasný je to starej krám, ale...)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Michal 2.0 8. 4. 2023 18:58

Já teď používám Galaxy S Ultra řadu, ale DEX mě nikdy nelákal. Navíc chci letos pořídit iPhona 15, zatím to vypadá, že to bude velká evoluce :)

Každopádně jsem teď zkusil ten USBC na DP a je funkční na plno (175Hz) a myslím, že nijak vypadávát nebude (snad to nezakřiknu :D
Michal 2.0
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 4. 2023 18:32

DEX? Top strop, mám dokovačku na chalupě a když potřebuju chvíli lehce pracovat, připojím a jedu. Je to na takový to š*****ání tak akorát. Ale teď radši vytáhnu X280 s OpenSuse a práce je na tom jedna radost.

iPhone zvažuji, ale ...

Kterej kabel konkrétně prosím. Díky

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Michal 2.0 9. 4. 2023 21:01

https://m.alza.cz/choetech-usb-c-to-min ... 868789.htm

Ale už by ti byl k ničemu, vzhledem k tomu, že šel Odyssey z domu, ne? :)

Jinak akorát mi to nenabízí možnost 12 bit barvy, pouze 10, ale těch 12 je asi stejně k ničemu, člověk to na monitoru nejspíš nepozná, řekl bych..
Michal 2.0
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 4. 2023 22:03

Pro mě jo, ale pro další generace. Víš jak. :)

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 4. 2023 13:53

Michal 2.0 píše:Každopádně jsem teď zkusil ten USBC na DP a je funkční na plno (175Hz) a myslím, že nijak vypadávát nebude (snad to nezakřiknu :D

Pozitivní je, že si to nakonec úspěšně rozchodil.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal 2.0 15. 4. 2023 16:32

Tak tedy s odstupem času potvrzuji, že je to funkční na 100% :)

Ještě takový dotaz z jiného soudku, hlavně pro majitele mé OLED G8 - ikdyž na téhle diskuzi vím akorát o Python.p, a ještě navíc již majitelem není, ale zkusím se tu zeptat, nežli na toto téma založím samostatnou diskuzi - projevil se mi takový kosmetický problém, na povrchu monitoru se mi tvoří takové skvrny o průměru cca 1 - 2 mm. Udělá se mi jich několik za den a když je vyčistím (musím vlhkým hadrem, suchým dolů nejdou) tak se jich tam druhý den zase pár objeví (na jiných místech)..
Čím to je? Nikdy jsem se s tím nesetkal. TV mám také OLED od Samsungu, ale tam s tím problém nemám..
Michal 2.0
Junior

Předchozí stránka