Rozhodujem sa medzi Philips 17" 170P5EG alebo Sony 17" HS74PS. Alebo mi poradite iny model od tychto dvoch vyrobcov? Ani na jeden z tychto monitorov som nenasiel recenzie, preto sa pytam. Alebo mi poradite iny model od tychto dvoch vyrobcov?Dakujem za rady a tipy.
Já mám zase slabost pro PHILIPS, mám 170B5 (to samé jako P5, ale neumí se otáčet na výšku) jsem velmi spokojený, navíc jako jedna z mála značek má záruku na 0 vadných svítících pixelů.
Proč by PHILIPS končil s LCD, když blízká budoucnost televizí je úplný přechod na LCD (a novější technologie), a pro PHILIPS jsou televize jednou z nejdůležitějších oblastí?
Odporucal by som Ti SONY ale to iba preto lebo je to moja srdcova znacka co sa tyka ciernej techniky Ja mam LCD DELL 1704fpv a som s nim maximalne spokojny.
Nemáš náhodou osobní zkušenost s tím X-Black? Ta "skleněná" obrazovka vypadá super, ale je na ní vidět hodně odlesků. Mám strach, že s oknem za zády to nebude ono. Uvažuju, jestli radši nekoupit matný Sony (taky trpím na Sony).