Moderátor: Moderátoři Živě.cz
pablitox píše:Prosím o radu, pri tlačení súborov tlačiarňou rb]HP PHOTOSMART 5940[/b] mám taký problém, že tlačiareň jednoducho odmietne prijať papier. Prebehne inicializácia tlače, dvakrát sa spustia valce, ale papier sa do tlačiarne nevtiahne, tlač sa preruší a začne blikať oranžová kontrolka. Stlačím opakovanie tlače, stane sa to isté... Keď chcem vytlačiť súbor, musím papier ručne podsunúť do podávača, ktorý ho zachytí a súbor sa vytlačí. Tlačiareň je v záruke a s originálnymi náplňami, robí mi to aj vo W98Se aj v XP. Ovládače sú originál najnovšie. Problém je aj v tom, že presne to isté mi robila aj stará jb]DJ HP 870[/b] a práve pre to som si kúpil novú. Je zrejmé, že chyba bude niekde u mňa, ale neviem kde. Prosím, ak máte niekto skúsenosti s takýmto alebo podobným problémom, pomôžte!o/quote]
Fujitsu píše:Taky bych prosil o radu. Mám HP Deskjet 3520 a pořád mi to hlásí chyby při tisku. Když odešlu úlohu tak mi to napíše, že je problém s černou tiskovou kazetou...vytáhnu jí a očistím ale pořád to píše to samé a tudíž to ani nic nevytiskne. Jde o kazetu Amor... Díky za rady.e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků