Novou cartridge nebo plnící sadu?

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod strano 4. 7. 2005 13:30

Chctel by sem se Vas zeptat, jestli si mam koupit radeji novou cartridge, nebo si objednat plnici sadu na internetu. Oplati se to(stoji to zato?)? Znamej mi odporucil jeden internetovy obchod se kterym doposud nemel zadnej problem ****** z ktereho by jsem to asi koupil, ale porad nevim jestli plnit, nebo radeji koupit novou. Dik.

//adams: odstraněn link na e-shop uživatele strano.
Naposledy upravil strano dne 7. 11. 2005 18:16, celkově upraveno 1
strano
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod strano 4. 7. 2005 13:54

mám HP 5500. Tisknu porad a takhle to uz nezvladam. Chci levnejsi tisk
strano
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod vikuk 4. 7. 2005 14:09

hmmm kup si nejaku laser jet a mas pokoj, kamarat si kupil samostatne atrament a plnil tak. ale casom to vzdal mal velmi nekvalitnu tlac.
vikuk
Junior

Odeslat příspěvekod enr!qo 4. 7. 2005 14:12

ja mám hp 5550 - prvýkrát ale aj posledný krát som kupoval repasované - farebnú som musel vrátiť (netlačila žltá - ešte som v obchode musel ich presviedčať, že nechcem ich oklamať) a čierna farba zas sa rýchlo minie - aspoň sa mi zdá. Oba stáli rovnako 600sk - čierna sa vôbec neoplatí.

No a napĺňať doma by som iste nenapĺňal - budeš špinavý, tlačiareň bude špinavá a tlač bude o ničom.

//miho: odstranen reklamni odkaz
enr!qo
Junior

Odeslat příspěvekod Lucifer666 4. 7. 2005 14:13

"plnici sady" vrele nedoporucuji, jinak souhlas s VIKUN - kup laser a basta. Klidne nejaky repas, idealne starsi HP - robustni tahouni, vydrzi neskutecne moc. (starsi nez LJ1100 - 1200 serie)
Lucifer666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strano 4. 7. 2005 14:13

ze se oplati naplnit tak sestkrat a pak zase koupit novou a znovu plnit, takze ja to asi skusim.
strano
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Peťo 4. 7. 2005 14:29

Na napĺňanie je najlepšie kúpiť atr. tlačiareň Canon. Čierny atrament sa dá naplniť za 100 Sk. A vytlačíš 100-200 strán.
Peťo
Junior

Odeslat příspěvekod Petr-s 4. 7. 2005 14:47

Obecně záleží na provedení náplní a tiskové hlavy. Pokud jsou součástí náplně i trysky, tak rozhodně stojí za pokus o naplnění. Pokud nebudou výsledky uspokojivé, není problém dát originální náplň. U tiskáren, kde tisková hlava zůstává a mění se pouze zásobník s inkoustem, tam je třeba být oparnější na levné neznačkové náplně. Neoriginálním inkoustem může dojít k zacpání trysek a cena opravy je potom srovnatelná s novou tiskárnou.
Petr-s
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 4. 7. 2005 15:25

No ja teda s plnicima sadama mam jen spatne zkusenosti takze radsi novou cartridge :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Koby 4. 7. 2005 21:46

chlapče, koupil jsem plnící sadu, ktreá měla být výrobkem roku nebo co do tiskárny Canon i250. Kvalita fotek se prý neměla zhořšit, když tak velmi nepatrně. Kvalita se zhoršila natolik, že nešlo tisknout ani barevně. Zahodil jsem 500 do koše a mám originál Cardridge a vše OK... Nekupuj to. Je to dobrý maximálně na černý text, jinak fakt ne
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Junior

Odeslat příspěvekod jenda.69 4. 7. 2005 22:25

Od tý doby, co jsem použil plnící sadu se s mojí tiskárnou nedá vytisknou ani stránka textu ve vyšší kvalitě, protože se začne rozmazávat. Tisknou jde jenom text v nejnižší kvalitě s nastavením na nejnižší Intenzitu. [CANON S400]
jenda.69
Junior

Odeslat příspěvekod t6mas 5. 7. 2005 00:05

ja som kupil lacnu lexmarku (1390.-) s tym, ze ked sa mi minie stava, tak kupim dalsiu.. (ved kedysi tolko stala jedna napln do HP)
uz ju asi rok plnim a v pohode.. tlacim vela textu do skoly.. je to lacnejsie.. fotky sa doma neoplati tlacit.. a ked tak s originalom.. a ked by sa mi ta tlaciaren pokazila, tych 1300 korun ma az tak velmi nemrzi..
este by som porozmyslal nad tym laserom
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod t6mas 5. 7. 2005 21:36

pavel_nadrchal píše: Asi nevis, kdy si to za dobry ceny sehnat. :P

asi hej..
t6mas
Junior

Odeslat příspěvekod tom tom 5. 7. 2005 22:24

Já mám už 2 roky Canon i550 a doplňuji barvami od
Crocodile a jsem spokojen tisknu za 50% ceny oproti
orig. náplním a zhoršení kvality jsem nepozoroval ani u
fotek tištěných na běžný papír (foto papír jsem nezkoušel).
tom tom
Junior

Další stránka