Po načtení win vista dojde ke snížení intenzity podstětlení

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod -MHE- 27. 5. 2007 14:18

Dobrý den,
Po načtení Windows Vista se mi sníží podsvětlení LCD monitoru. Během načítání systému a krátce po naběhnutí systému je to OK, ale po dokončení načítání programů po startu apod. dojde k zeslabení podsvětlení monitoru.

Mál LCD panel Acer AL1721 připojený přes DVI a grafiku mám ATI X1650.

Setkali jste se někdy s tímto problémem a nevíte, čím by to mohlo být působeno?
michal.h
-MHE-
Junior

Odeslat příspěvekod azarro 27. 5. 2007 14:57

skoro urcite nastavenim v ovladacich grafcke karty.. mam nVidii a taky jsem mel par tweaku (digital vibrance) co se vykonaly po nabehnuti systemu
azarro
Junior

Odeslat příspěvekod DaveDave 28. 5. 2007 18:26

přesně tak.Je to v nastavení grafické karty v driveru. Měl jsem úplně stejný problém. Pokud používáš Catalyst tak dej v control center default nastavení a máš po problému. Já od jisté doby v WV catalysty nepoužívám a mám pouze WDDM driver který je součástí.
DaveDave
Junior

Odeslat příspěvekod Paulxp 2. 6. 2007 09:54

No skusal som nastavit defaultne hodnoty ale bohuzial nic sa nezmenilo. Po spusteni systemu a nacitani startup programov dojde aj napriek tejto zmene k znizeniu intenzity podsvietenia :(

Mam notebook DELL Inspiron E1505 s Ati Mobility Radeon X1400
Amatéri postavili LOĎKU , profesionáli postavili TITANIC
Amatéri urobili LINUX (tm) a profesionáli WINDOWS (tm)
Paulxp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alkyfans 2. 6. 2007 18:03

Mne to robilo na CRT. Po nastavení defaultných hodnôt to prestalo
alkyfans
Junior

Odeslat příspěvekod martinko007 14. 6. 2007 07:23

to Paulxp:
Mam rovnaky problem, mam graficku kartu X1300, ale na zaciatku, ked som nainstaloval vistu tak som si to nevsimol, nahodil som drivery catalyst, vsetko islo v pohode, ale zrazu to zacalo robit aj mne, jednoducho sa chvilku po starter znizi jas a nemozem ho ani za toho pana zvisit, v biose mam nastavene jas na plno aj na baterku aj zo siete. Skusim este odinstalovat catalysty, potom dam vediet ci pomohlo.
martinko007
Junior

Odeslat příspěvekod Paulxp 14. 6. 2007 07:52

Tak ja musim povedat ze mne to uz funguje bez problemov. Proste otvoril som Catalysty a na kazdej obrazovke som klikol na DEFAULT a nasledne na APPLY. restartoval som komp a uz to bezi
Amatéri postavili LOĎKU , profesionáli postavili TITANIC
Amatéri urobili LINUX (tm) a profesionáli WINDOWS (tm)
Paulxp
Mírně pokročilý