aero

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 6205 23. 6. 2007 13:23

Pre casom som si kupil slovensku Vistu Home Premium. Som spokojny, az na jednu malickost. StartMenu je tam strasne nevkusne siroke, oproti anglickej verzii.

http://img230.imageshack.us/my.php?imag ... enuzb3.jpg

Vie mi niekdo poslat mailom aero.msstyles z anglickej Visty???
Predpokladam ze je kompilovane inac a to StartMenu tam bude mat rozumunu sirku.Za beznych okolnosti by som si patchol uxtheme a zeditoval si to sam, ale nic ako StyleBuilder zatial neexistuje pre Vistu, kde by som mohol nastavit sirku menu.

Budem vdacny za pomoc. Original Vista "aero.msstyles" z anglickej verzie prosim poslite na 6205@centrum.sk
Neviem ci to pomoze, ale za pokus to stoji.

Dik.

Eventuelne by mohlo pomoct aero aj z ceskej 32-bit verzie. Tam ma biely program list tiez spravnu sirku...
http://radekhulan.cz/item/jak-prejit-na-64-bitu
6205
Junior

Odeslat příspěvekod 6205 23. 6. 2007 16:13

No co, nikdo nic ? Posielajte pls...

Subor aero.msstyles je v C:/Windows/Resources/Themes/Aero/
a ma cca 1 MB
6205
Junior

Odeslat příspěvekod martin_o5 23. 6. 2007 16:37

A nestačil by ti z české?
EDIT: Aha...stačil...tak já ti to pošlu
"Štěstí je jako malé dítě. Musíte ho neustále podpírat a pomáhat mu"
martin_o5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 6205 23. 6. 2007 17:15

supr dik, uz to mam...len to neviem prepisat...ten kreten sa so mnou nebavi ani v nudzovom rezime ako admin a neviem povodnemu suboru aero zmenit prava na zapis >:-[]
6205
Junior

Odeslat příspěvekod martin_o5 23. 6. 2007 17:20

Jojo...taky jsem měl problémy s úpravou systémových souborů když jsem chtěl přepsat nějaký DNS záznamy páč provider je bl*ec a obnovuje je jednou za uherskej rok...
martin_o5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 6205 23. 6. 2007 17:36

Tak dik za pomoc...

Nevies poradit ako ten subor prepisat ? Povodny mam samozrejme zazalohovany, ale nemozem mu zmenit prava na zapis ani v nudzom rezime pod aminom, UAC vypnuty, classic tema nahodena...Proste prava na zapis mi dat nedovoli...Neviem co este vyput aku sluzbu...
6205
Junior

Odeslat příspěvekod martin_o5 23. 6. 2007 17:49

Bohužel nevím...taky se mi to předtím nepovedlo a musel jsem přemlouvat technika aby na serveru aktualizoval DNS...Visty mi nedovolili editovat jeden soubor...
martin_o5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lipca 23. 6. 2007 18:34

Zkus prevzit vlastnictvi toho souboru - pravy klik > vlastnosti > zabezpeceni > upresnit > vlastnik > upravit. Nic ale nezarucuju ;).
lipca
Junior

Odeslat příspěvekod 6205 23. 6. 2007 18:41

hej, to som skusal ako admin v nudzovom rezime...nehrozi :-(
6205
Junior

Odeslat příspěvekod iceman001 23. 6. 2007 18:52

no a neda sa to tam nastavit to start menu na klasicke?? v XP sa to da. prvym kliknes dole na listu , das vlastnosti - ponuka start a tam si vyberies ci chces mat taku siroku ponuku alebo klasicku.

neviem ako to je vo viste.
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod JSzu 27. 10. 2007 05:53

martin_o5 píše:A nestačil by ti z české?
EDIT: Aha...stačil...tak já ti to pošlup/quote]

Pls, muzes mi ho poslat taky?
JSzu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod froggie 27. 10. 2007 09:43

6205 píše:hej, to som skusal ako admin v nudzovom rezime...nehrozi :-(

mne to islo v normalnom rezime, UAC zapnute :-)
robim vo Viste ako normalny user, nie Admin, ale to je jedno, UAC si v pripade potreby vypyta heslo...
ked si pozries prava, tak ani Administrators ani SYSTEM nema plne opravnenia, iba TrustedInstaller, podobne ako u ostatnych systemovych suborov
prava zatial nemozes zmenit, musis prevziat vlastnictvo na skupinu Administrators, potom pridel full prava pre Administrators
a potom si so suborom mozes robit co chces-mazat, presuvat...

este podotykam, ze Aero som mal vypnute, inak by asi bol ten subor zamknuty, neskusal som
froggie
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 6205 1. 11. 2007 14:07

Momentalne uz na to kaslem a zmieril som sa s "kvalitou" prace slovenskych lokalizatorov...
6205
Junior

Odeslat příspěvekod iceman001 3. 11. 2007 18:07

hi
uz si vyriesil ten problem s tou ponukou start?

Ja mam anglicku verziu ultimate so slovensky packom. Mne sa to da zmenit tak, ze mysou pravym tlacitkom kliknes dole na listu, das vlastnosti, potom klikni na ponuku start a tam si vyber klasicka ponuka a uz to mabs zmenene
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod 6205 6. 11. 2007 18:18

iceman001 píše:hi
uz si vyriesil ten problem s tou ponukou start?

Ja mam anglicku verziu ultimate so slovensky packom. Mne sa to da zmenit tak, ze mysou pravym tlacitkom kliknes dole na listu, das vlastnosti, potom klikni na ponuku start a tam si vyber klasicka ponuka a uz to mabs zmenene

Asi si ma nepochopil o co mi islo, ale nevadi...A klasicku ponuku neznasam, specialne vo Viste nema co hladat nieco tak stare, primitivne a skarede.
6205
Junior

Další stránka