Vista + Bioshock + Gothic 3

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod canon66 19. 10. 2007 10:18

Mam problem s hrami Bioshock a Gothic 3 pod vistou...
Mam grafiku ati 2900pro, 2gb ram, 64bit vista, zvukovka realtek...

Bioshock: po uvodnej cut scene nejde zvuk, cital som o tomto probleme na zahranicnych forach, ale nainstalovanie najnovsich ovladacov na zvukovku resp. spustenie kompatibility s XP SP2 nepomohlo...

Gothic 3: pod vistou mi blbnu polygony, neviem ci nieje nejaky patch na ati karty...

Dik za pripadnu radu
canon66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 19. 10. 2007 10:22

jakou mas verzi toho gothicu?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod canon66 19. 10. 2007 11:04

anglicku, bez akehokolvek patchu...
canon66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod streckol 23. 10. 2007 05:09

Neviem co ti mam poradit lebo ja mam 64bit Vistu a ATI X1650PRO a prave vcera som bez problemu dohral Bioshock. Nemal som najmensie problemi s ovladacmi.
AMD Phenom II 995 BE 3,1@3,8Ghz Scythe Mine rev.B, 2x2Gb ddr3 A-data 2000 MHz , ASUS M4A89GTD PRO USB3 , MSI R5770 Hawk - 1GB DDR5 , 1Tb hdd Samsung , 1,5Tb hdd Samsung , LCD Samsung 2032BW , Corsair HX520W , Cooler Master HAF 922
streckol
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 23. 10. 2007 20:25

tak si tam nainstaluj oficialni patch 1.12 a neoficialni patch 1.40

nechapu proc tolik lidi hraje hry pouze v zakladni verzi a nenainstalujou si tam zadny patch
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Darth Daron 23. 10. 2007 21:21

Howard píše:tak si tam nainstaluj oficialni patch 1.12 a neoficialni patch 1.40

nechapu proc tolik lidi hraje hry pouze v zakladni verzi a nenainstalujou si tam zadny patch

Protože spousta lidí to nelegálně stáhne s crackem na verzi 1.0 a pak se jim nechce patchovat, protože by museli shánět novej crack (ted nemyslim Howarda, myslim to obecně) :mrgreen:
Darth Daron
Junior

Odeslat příspěvekod Jahven 26. 9. 2008 13:08

hoj...mam problem s hro gothic 3 na viste...po instalacii mi vobec nejde spustit...napise mi ze programe genome gaming system prestal pracovat...neviete nahodou poradit co by tomu mohlo byt? uz neviem co mam skusit aby to slo :-|
Jahven
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod logic 30. 10. 2011 21:13

[33]: Podarilo se mi vyresit problem se zvukem u Bishocku - pokud mas Vistu nebo Win7 a pouzivas integrovanou zvukovku na desce znacky Realtek, staci kliknout pravym na ikonku zvuku dole vpravo na liste a vybrat ZARIZENI PRO ZAZNAM, do prazdneho mista v zalozce zaznam kliknout opet pravym a vybrat ZOBRAZIT I VYPNUTA ZARIZENI, a povolit smesovac zvuku Stereo Mix. Potom zvuk ve hre facha v pohode :-) Sice je to dle data prispevku aktualne off-topic, ale treba to nekomu dalsimu kdo bude hledat reseni pomuze :-)
logic
Kolemjdoucí