X-Lorrien píše:Urážet a kritizovat dokáže každý... Tady se nezapře ubohost linuxáků a zdechlých lidí... Ale že by se sammi podíleli na vývoji OS, nebo nějaký vytvořili, to ne... "Nic po mě nechtějte, já umím jenom kritizovat". Místo, aby si uvědomili, že Vista je moderní OS, na moderní stroje, tak se to snazi nacpat na 486, která je tak možná dobrá pro moderní Linux...Nikdo vám nic nezazlívá, chce to jenom vyzkoušet to na opravdu dobrém PC a hlavně legální verzi... všechno je OK... Na programování a volný čas úplně ideální OS. Rozjedu na tom nejnovější věci a to úplně nádherně... Ještě se mi nestalo aby mi z nějakého důvodu Vista spadla...Microsoft zase pokročil o level výš. A ten zdroják tam nahoře, to je jenom trapná napodobenina instalacky linuxu, kterou sme tvořili na hodinách Javy. jennom tam chybí generatorNerizenehoChaosu(); a podporaVysokeNekompatibily(); No nic, přeberte si to jak chcete, na nějakých ubohých názorech mi nezáleží, tady sem se dostal náhodou = už se tu neobjevím. Jenom ste mě donutili se zaregistrovat, ale co... Vždycky existujou dve strany, stačí si vybrat tu správnou, a ne... dvě správné nejsou/quote]
Ted s to všem nandal....Ono se jde podílet na vývoji komerční aplikace která je closed source mimo toho že bys hlásil chyby?Pomíjím možnost zaměstnání u firmy.Považuješ sestavu co mám v podpisu za lepší 486?Tak potom pánbůh s tebou.Přesto převážně jedu na XP,Vista má pár věcí co nezkousnu ani za nic.Není ůplně špatná ale není důvod zahodit XP.