Nastavení složek

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dritzzt 21. 1. 2008 17:06

Čau mám problém s nastavením složek ve Vistách, potřebuju mít stejnou velikost ikon a způsob zobrazování souborů v celém systému.

V XP dám v možnostech složky použít pro všechny složky, ale Vista nic takovýho neumí (možná jsem slepej),

Jestli to někdo ví, tak bych byl rád kdyby napsal, dík :mrgreen:
Dritzzt
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 21. 1. 2008 17:54

Jak jsi na to přišel??
V OS Vista obou verzí je postup zcela totožný jako v OS WXP.
:roll:
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dritzzt 21. 1. 2008 18:06

Právě že ne, máš to dělaný podle typů souborů, takže složka s music má jiný nastavení než třeba s filmem. Bych potřeboval nějakej elegantnější postup. Tak jasně když postupně nastavím všechny typy, tak to vyjde stejně jak v XP, ale zabere to mnohem víc času, právě proto se ptám.
Dritzzt
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 21. 1. 2008 18:13

no ano, ale takto se to chová i v XP...jednotný nastavení všech složek zařídíš mimojiné nastavením jedné do potřebné podoby a pak pomocí menu nástroje > možnosti složky > záložka "zobrazení" > tlačítko [použít pro všechny]
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Dritzzt 21. 1. 2008 18:34

No to je fuk, už jsem si to pořešil, je to prostě o něco složitější než v XP ale nakonec jsem se výsledku dobral. No každopádně tu mají co zlepšovat do příště.
Dritzzt
Junior