Moderátor: Moderátoři Živě.cz
to Chumpcabras: Vidno, ze si tu Vistu vazne poriadne ani neskusal a ked ano, tak na nejakom starom PC. XP nedokaze vyuzivat vykonny HW naplno a tam na Vistu strasne straca.
Uspavani beha v pohodě,brvy ve filmach neni zaležitost Vist ale nastaveni monitoru a možna ještě kodeku.Mám podobnou trochu sestavu AMD 64X23800+,2gb ram a GeForce 8600 a běha všechno OK,je možny že maš špatně poskladany PC a nebo je problem jak se řika mezi stolem a židlisoban píše:Koupil jsem si Visty protože mám pouze staré windows 95a nový HW kde prostě w95 už nefunguje.
A je to hrůza visty jsou šmejdy, nemají podporu gameportu a midi (údajně proto že je to přežitek, ale já to na novém MB mám a používám .... ovšem ve vistách si neškrtnu).
Stará hra jede na vistách strašně pomalu - oproti XP nehorázně pomalu.
DVD puštění filmu tak ten obraz není nic moc jakýsi zašedlý - černá není černá prostě je to hrůza.
Nefunguje režim spánku ani s SP1 ani bez, ani u čisté instalace. Nepomohly ani navody co jsou zde na foru.
Visty taky pořád hrabou na disk nevím proč, a někdy jsou strašně pomalé a to si myslím že mám docela slušný PC
AMD 64 3500+ 2G RAM v duálu GeForce 7600 GS
Podle mě je to aušus.
Pod linuxem mě to na tomto HW šlape vše OK i usínání bez problémů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků