Reinstalace OEM Vista s formátováním disku

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod DarkLady 9. 9. 2008 18:46

Mám prosbičku. Je to už rok, co jsem si kupovala ntb s OEM Windows Vista Home Premium. Od té doby si Visty dělaly co chtěly a zcela nerušeně se rozlejzaly po disku. Ani SP1 se mi dodneška nenainstalovala... Řekla jsem si, že je reinstaluju. Ale už jsem četla o jistých problémech. Například, že se mi nenabídne formátování disku, ale jen možnost "opravit" operační systém... Prosím, zkoušel jste někdo reinstalovat OEM? Nabídne to formát disku a pak následně novou instalaci?
Díky moc
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod Farao 11. 9. 2008 13:21

Mě OEM Vista při reinstalaci bez problémů smazala původní instalaci jak jsem požadoval.
Farao
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maveric_606 14. 9. 2008 12:50

Jj... Mi taky reinstal sel bez problemu. Pokud by vsak problemy byly, mas nejednodussi nabootovat system primo a tam format disku s OS jde na 10000%.
Není důležité znát, ale vědět kde najít!!! forum.zive.cz
Maveric_606
Junior

Odeslat příspěvekod wizpal 14. 9. 2008 16:14

ty umíš pobavit... :D
Od té doby si Visty dělaly co chtěly a zcela nerušeně se rozlejzaly po disku.
Keep It Simple, Stupid!
wizpal
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 14. 9. 2008 22:33

Patrně má zapnuté body obnovy bez omezení.
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wizpal 16. 9. 2008 15:29

jistě, ale při rozumném používání (tj. správný uživatelský účet + rozumná instalace programů == co největší využívání OS (třeba, že si nebudu stahovat editor registru, který se musí instalovat ap.)) se to nestane.
Keep It Simple, Stupid!
wizpal
Junior

Odeslat příspěvekod pepol 18. 9. 2008 15:09

Dobrý den!Když už jsme u toho,může mi někdo poradit,jak si udělat boot disk z předinstalovaného Win Vista z notebooku?Respektive tovární nastavení s předinstalovaným systémem?Při první instalaci se mi to bohužel nepovedlo.
pepol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bandolier.wz 20. 9. 2008 20:43

pokud potrebujes, intstalacku VISTA , napis mi SZ
neni to zadny warez, jen cista instalacka, pri instalaci zadas cislo z tveho stitku na pc
:hmm: CW DAC 1 NG basic + BVaudio A300SE + VMA-II S :hmm:
bandolier.wz
Junior