od C3luar 12. 5. 2009 21:00
Takže len pre informáciu tak to že sa s NB už nedodáva originálny operačný systém na samostatných médiach (DVD,CD atd) je nový trend výrobcov ale nič nové pre tých ktorý sa s tým už stretli. To ako písal Milan myslel asi v tom zmysle že by sa patrilo mať médium pre takéto prípady nikdy nevieš a zvlásť aj skúsenejší uživateľ môže urobiť zlý zásah do OS. Známy ma tento istý problém v tom istom bode ale preinštalovať OS sa mu nechce a nerieši to.
K VECI: Určite ak máš NB a nebolo ti dodané DVD recovery tak ho máš na odiely na disku ide o obnovovací soft ktorý ti po pár krokoch (niektoré modely hned po prvom zapnutí) vlastne vypáli obraz čisto originálneho prípadne jemne modifikovaného OS pre daný model NB čiže tam získaš OS. Niektoré modely tento priečinok majú aj chránený ja osobne som to na FJS mal a vypálilo mi to 3 obnovovacie disky ale ak by si si nebol rady tak kludne do predajne známy tam prišiel poprosil ich povedal im čo chce a za pár korún mu to spravili na počkanie v predajni aj tak sa to dá riešiť prípadne známemu čo to vie. AK by to tam ale nebolo tak je to prúser pre výrobcu ale tomu moc v dnešnej dobe neverím
Držím palce
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)