Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Fenix píše:Ja nevim ... proc cpat na PC novy system, nota bene nedodelany, kdyz ten stary funguje bez problemu? Jediny legitimni duvod je, ze by mi prinasel nejaka vyrazna zlepseni, coz treba ja u svoji prace nevidim (jo to je jina, kdyz jsem prechazel z Win98 na betu Win2K, ktere se daly nechat tyden bez restartu bezet.)
Jsou tu ovsem i duvody socialni, jako byt in nebo byt zvedavy. Jestli jim podlehnes, to je jen na tobe.
PG píše:Ja vypinam vzdy tu nod32 uvodnu obrazovku uz od XP. ale sak hovorim ze mal problem z aktualizaciou tak siel het. Ale na viste uz davno neslapem , som spat u xp , tych 7 GB ci kolko mi to bralo s disku vyuzijem inac , a este tak trochu startovala na nforce2 chipset dlhsie ako by sa mi lubilo , a kamarat na jeho oem doske od Asus KT600 pre Fujitsu kompy tusim (fakt skvela doska), sa cez errory ani nepreklikal. Ono niekomu ide niekomu nie .Inac ake ste mali tie performance ratingy tam vo Viste ja tusim 2 ale uz si nepamatam bolo to davno.
Ronaldok píše:Hruza je vse nekolikrat potvrzovat, je to uplne silene otravny!!!!!!!
Fenix píše:Ja nevim ... proc cpat na PC novy system, nota bene nedodelany, kdyz ten stary funguje bez problemu? Jediny legitimni duvod je, ze by mi prinasel nejaka vyrazna zlepseni, coz treba ja u svoji prace nevidim (jo to je jina, kdyz jsem prechazel z Win98 na betu Win2K, ktere se daly nechat tyden bez restartu bezet.)
Jsou tu ovsem i duvody socialni, jako byt in nebo byt zvedavy. Jestli jim podlehnes, to je jen na tobe.
Nevím jak je to s Pixel Shader, ale Aero určitě vyžaduje grafickou kartu podporující DirectX 9. Jestli to obsahuje Pixel Shader 1.0 nebo 2.0 nevím.Tomas_M píše:Když moje grafická karta nemá Pixel Shader 2.0, půjde mi Aero?e/quote]
ok.díkpetmal píše:Avast je OK
Canon (2 typy) taky OK
Zbytek nemam zkusenosti...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků