Kde stahnout tapety z Windows Vista?

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 13:54

Libi se mi tapety na plochu, ktere jsou videt na obrazcich z Windows Vista. Daji se nekde samostatne stahnout? Pripadne mohl by je nejaky uzivatel Win Vista vypreparovat a nabidnout ke stazeni? Dekuji :wink:
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 7. 7. 2006 13:58

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod sh run 7. 7. 2006 13:58

1. http://WWW.GOOGLE.COM
(klikni na vyhladavanie v obrazkoch)

2. Do okienka zadaj toto: vista+wallpaper

3. uz toto radsej do fora nepis... :)
"Yeah, piece of cake!" & ''Nobody steals our chicks... and lives!'' (Duke Nukem 3D)
sh run
Junior

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 14:04

Jsem cekal, kdo prvni prijde s googlem :D ;) -_- he he ;)

No, kdyby to preci jen nekdo mel v ucelenem baliku, budu radsi ;) :)
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod sh run 7. 7. 2006 14:10

Ale pozrime, no toto... panovi pohodlnemu sa uceleneho balicku zachcelo...aj napalime? alebo bude stacit poslat mailom? :)))
"Yeah, piece of cake!" & ''Nobody steals our chicks... and lives!'' (Duke Nukem 3D)
sh run
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzy 7. 7. 2006 14:16

sh run píše:Ale pozrime, no toto... panovi pohodlnemu sa uceleneho balicku zachcelo...aj napalime? alebo bude stacit poslat mailom? :)))

Klidně pošlete mailem..-děkuju...od toho přeci ten internet je..ne ?.. :wink:
Tolerance je tísnivý pocit, že ten druhý by mohl mít nakonec pravdu.

ROBERT FROST
Ozzy
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzy 7. 7. 2006 14:18

Kód: Vybrat vše
http://search.deviantart.com/searchcraft/?cmd=1&offset=0&search=vista
Tolerance je tísnivý pocit, že ten druhý by mohl mít nakonec pravdu.

ROBERT FROST
Ozzy
Junior

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 14:47

Ozzymu dekuji jak za odpoved shrunovi, kterou bych nenapsal lepe, tak za tapety ;) Ozzy, mas to u me ;) Moc diky!
Naposledy upravil Martinoslav dne 7. 7. 2006 14:49, celkově upraveno 1
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod pacholeq23 7. 7. 2006 14:49

dyt dal jenom na tom deviant artu hledat vista !!!!
vubec nechapu co zakladas takovejdle dred
:twisted: :twisted:
pacholeq23
Junior

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 14:51

Prosim vsechny, ktere jsem zalozenim tohoto tematu popudil, aby sem neprispivali, dekuju :)

pacholeq: No a? Ale namahal se s tim, aby mi pomohl... Pro mnohe z vas je to problem :)
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 7. 7. 2006 14:55

pro nás to není problém...ale už ve třetím příspěvku máš mnohem užitečnější "návod", jak si zobrazit mnohem relevantnější nabídku wallpaperů, než se ti zobrazí v tom odkazu na deviantart...

jelikož na deviantartu nemáš placenej účet, tak ti nikdo nemůže poslat odkaz na výsledky hledání pouze pro sekci wallpapers...tudíž odkaz od Ozzy ti vyhledal ikony, obrázky, podklady na lišty a zkrátka vše, co s wallpaperem nesouvisí...

pokud je pro tebe google problém, klikni, prosím, sem
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 15:00

Pichnul jsem do vosiho hnizda. Prosim moderatory o uzamceni tematu.

Pro prispivajici, kterym tema vadi: Google a jine vyhledavaci sluzby samozrejme pouzvat umim, vam vsem moc dekuju, ze jste byli tak obetavi abyste mi vysvetlili, ze to tam najdu. Nicmene je asi problem pochopit, ze kdyz proste Win Vista nemam, tak netusim, jake vsechny tapety tam jsou nebo nejsou. A proto jse zalozil toto tema, kde jsem pozadal, jestli by mi je nekdo mohl vypreparovat a treba soupnout nekam na web. Vim, ze je to tady samy arogantni odbornik, tak proto, jeste jednou, prosim!!, vy, co si potrebujete zvednout ego tim, jak me poucite o me demenci tim, ze podle vas neumim vyhledavat na internetu, jdete jinam - neprispivejte. Pokud je to pro vas tezke pochopit, ze si nepreju abyst emi spamovali do tematu, pak jen sami sebe podepisujete tim, ze ten dementni tady nejsem ja.
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod pacholeq23 7. 7. 2006 15:16

ted uz ses tady ten dementni jenom ty !
vypada snad nakej ten wallpaper z googla ze by nebyl z visty (bo jak se to sklonuje) , nebo ze nema v nazvu napsano widle vista ?
pacholeq23
Junior

Odeslat příspěvekod Martinoslav 7. 7. 2006 15:17

pacholeq: Ty neumis cist?
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod pacholeq23 7. 7. 2006 15:25

na todle uz nehodlam odpovidat
pacholeq23
Junior

Další stránka