Windows Vista Release Candidate 1

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Belzeba 20. 9. 2006 12:43

Chodi nekomu z vas na Viste Skype a Nero ???
B.
Belzeba
Junior

Odeslat příspěvekod winmen07 20. 9. 2006 14:15

Ano,nejnovější SKYPE chodí a Nero 6.0.1.1 také
winmen07
Junior

Odeslat příspěvekod aldav 20. 9. 2006 16:19

Nemohu udelat pripojeni do internetu,protoze pry nejsem spravce. Co s tim ? Diky za odpoved.
Motorola Mpx220,Nokia N70,Huawei 620,NB Prestigio 157, 1400x1050,1,5 Dothan,1GB RAM,60GB/7200ot/min,ATI 9600,DVDRW.
aldav
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 28. 9. 2006 17:28

Asi by se to chtělo přihlásit pod uživatelským účtem s Administrátorskými právy.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vebloud 28. 9. 2006 17:59

Je to jenom můj problém, nebo je nepřístopnost Documents and Settings novou bezpečnostní fičurkou Visty? Jsem přihlášený jako administrátor. Když se pokouším si ty práva přidat, tak to párkrát zahlasí Acces denied, ale graficky se to v tom dialogu zobrazí, faakticky se to ale neprojeví. Furt mi hlásí Acces Denied.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dta 28. 9. 2006 18:33

AFAIK ve Win Vista je Documents and Settings nahrazeno adresářem Users.
dta
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 28. 9. 2006 20:00

DÍK, users tam sice jsou, ale Documents and Settings taky :shock:

Mimochodem, neznáte nějáký soft na sledování televize z DVB-T tuneru, kterej zvládne Aeoro. Protože Winfast DTV ho nerozchodí a shodí Vistu do basic módu.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SneakerXZ 29. 9. 2006 22:56

To já mám AverTV originál soft a v poho běží s Aerem :) je to pěkný když člověk je v prohlížeči a najede na lištu a tam vidí co běží v TV. :)

Jinak funguje někomu v RC1 sdílení internetu? já kuli tomu musel přejít zpátky na Windows Beta 2
SneakerXZ
Junior

Odeslat příspěvekod nightmare_cz 12. 10. 2006 16:38

A kde jsi sehnal driver na Vistu?? ja mam Aver TV hybrid A16A-C a nemzu ho rozbehnout z zadnzch dostupnych driveru... Tak jestli jsem jeste pujdes tak mi prosim porad. Diky
nightmare_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lwq 16. 10. 2006 21:44

proc a jeste jednou proc Visty (zkurv*ny), kdyz XP fakci v pohudce ???
Lwq (at) lwq (dot) info

=============================

Motto : "Zkuste to bez drátů, milý Marcony!"

=============================
lwq
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 10. 2006 09:50

tak já se pořád odhodloávám nainstalovat RC1 a ona už je pomalu RC2, tak si ještě počkám... ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel

Předchozí stránka