od juura 29. 5. 2007 13:00
Už jsem vychladl, ale celý systém upgrade je divný, asi tím, že jej dělají Holanďané. Už ta situace, že se tam nejde dovolat, ale jen majlovat je naprd, nedozvíš se aktuální stav. Já jsem poslal objednávku koncem ledna, zaplatil kartou, poslal všechny dokumenty a čekal. ONI - nic, peníze visely zablokované na účtu. Po měsíci mi banka transakci zrušila, protože se ONI o peníze nepřihlásili. Když jsem JIM psal, co se děje, že neberou peníze, zda jsem ten šťastlivec, co to dostane zadarmo, odpověděli, že je vše v pořádku. Asi po dalším měsíci jsem při kontrole objednávky na internetu (kterou jsem netrpělivě dělal každý den) uviděl, že objednávka byla zrušena. Další majl s dotazem proč - odpověď - ať podám objednávku ještě jednou. Bez jakéhokoliv vysvětlení. Udělal jsem, zaplatil a zároveň jsem poslal raději všechny dokumenty znova. Po 5 dnech jsem dostal zprávu, že objednávku přijali, ale nemají žádné potvrzení o koupi. Tak jsem to poslal znova a čekal. Po dalších 14 dnech mi přišel majl, že objednávku ruší, protože nemohou vyzvednout peníze z mého účtu a už není čas na novou objednávku. I když jsem jim odepsal, že peníze na účtu jsou zablokované, ať je vyzvednou, nic. Pak jsem se spojil s bankou, kde je problém (eBanka) a tam jsem dostal vysvětlení. Při objednávce si oni zablokovali na účtu částku. Jelikož mám internetovou kartu, kterou je potřeba před každou transakcí odemknout, a já ji odemkl, k zablokování peněz došlo a karta se zpět zamkla. ONI však po 14 dnech ne že by vyžadovali zrealizovat původní transakci, jak je zvykem u internetových obchodů a kterou mohli, ale dělali transakci novou, která již nemohla být provedena, protože karta byla zamčena. Kartu jsem odemkl, požádal je majlem o znovuprovedení transakce, ale poslali mě do háje. Tak jsem dopadl, ale stále si nemyslím, že by měla být chyba u mne. Už vzhledem k tomu, že jsem 2 roky v Holandsku pracoval a vím, čeho je tento národ schopný. Navíc internetové platby s touto kartou dělám běžně a pokaždé k plné spokojenosti. A co na to Microsoft - bla bla bla - ať se obrátím na Moduslink, který tuto službu pro ně vykonává. Tak jsem si koupil OEM verzi 64 a kašlu na všechny.