Ma uz nekdo Vistu prez ModusLink?

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 29. 5. 2007 15:49

:) Pro dobrotu na zebrotu co?
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aljosha 31. 5. 2007 21:19

Vyplnil jsem formulář, zaplatil kreditkou, zaslal oskenovanou kopii faktury a cca po měsíci mi přišly Visty Business + dvd s novými HP ovladači k notebooku. V průběhu řízení byl na jejich webu pod mým číslem objednávky průběžně aktualizován stav, ve kterém se objednávka nachází. Seriózní, bez problému.... 8)
"V životě je nejdůležitější PŘEŽÍT, všechno ostatní má nižší prioritu...." ;-)
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod Jar0usek 5. 6. 2007 18:10

Pozerám že každý aké ma dobré skúsenosti. Ja som písal aj samotnému MS, že už mesiac mám stav na webe moduslinku "objednavka schvalena" a stale nic. Akoze keby som toto vedel tak investujem poslane, prepacte mi tento vyraz "odjebané" peniaze investujem inak a nie do produktov MS !
A ešte mi napise MS na moj dotaz same hovadiny : carka, tecka, carka znak za znakom. Support jako svina.
Moduslink mi ani neodpoveda na emaily. Takze to zacnem riesit pravnickou cestou.
Jar0usek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bobeshk 7. 6. 2007 15:50

Tak jsem na tom podobně, upgradoval jsem Visty na dva nové počítače (jednou Pro, jednou Home Premium). Teda chtěl upgradovat. Zaplatil kartou, vše proběhlo naprosto OK. Doklady jsem jim pamětliv Cimrmana poslal doporučeně. Když se dlouho nic nedělo, kontroloval jsem svůj účet a zjistil, že tam mám blokované platby za TROJE Windows. Napsal jsem jim mail česky i anglicky s žádostí o vysvětlení - naprosto bez odpovědi. Poté přišla jen verze Pro, Home mně neposlali a také si z účtu strhli jen za jedno DVD. Přitom mně na webu u čísla mé objednávky visí, že byla schválena.
Zkoušel jsem jim volat přes Skype - přestože mám dostatečný kredit - a mj. toll free čísla v USA fungují ze Skype bez problémů i bez kreditu, tak tady buď spojení selhalo nebo mám neplatné číslo.
Když jsem volal někdy v březnu do Microsoftu, tak mně slečna pravila, že upgrade OEM není jejich věc a odkázala na Moduslink.
Teď jim šel další dvojjazyčný mail, tak jsem zvědav.
Ale je hezké, jak se Microsoft prostřednictvím spolupracující firmy chová k zákazníkům, kteří chtějí mít program legální :-(
bobeshk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jar0usek 7. 6. 2007 20:58

lenže tebe aspon prislo jedno DVD za ktore si stiahli money, ale ja som zaplatil a mam tak leda "suchý z nosu"! Microsoft forever or never !!!
Jar0usek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aisicek 13. 6. 2007 10:32

ja som na tom este horsie. Objednavka zaplatena, podla moduslinku aj odoslana a nic. Nic som nedostal. Ked som im po mesiaci pisal ze som nic nedostal, tak si overili adresu.Tak som im teda napisal mail ze adresa je spravna. A tym to skoncilo. Nemam 7 Eur, nemam ani Visty. Cez mail so mnou nekomunikuju.
Athlon X2 5000+, 8GB DDR2 A-data, MB Asus M3A78-T, Radeon 3870, Asus D2X sound, Raptor 74GB, WD 500GB, WD 1TB, Logitech G5, Logitech G15, QuickCam Sphere MP, Samsung 2343B 2048x1150 DVI, Windows 7 x64
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod bobeshk 13. 6. 2007 12:55

Průběžně hlásím - po 6 dnech se ještě f. Moduslink opět neozvala.
bobeshk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daviiik77 14. 6. 2007 13:25

Moje zkušenost s ASUS notebookem je vcelku pozivitní. Vyplnil jsem někdy začátkem roku, odeslal vše, zaplatil kreditkou a někdy koncem dubna nebo začátkem května mi přišly dvě DVD - jednak Visty a pak drivery od ASUSu. Neupgradoval jsem, ale nainstaloval na čistý HDD (abych mohl smazat i recovery oddíl z disku a ušetřil tak nějaký ten GB) a vše v poho... :D
Daviiik77
Junior

Odeslat příspěvekod aisicek 14. 6. 2007 22:14

Ja som napisal Microsoftu, ze sa Moduslink neozyva. Odpisali mi ze vraj to chcu riesit. Chceli aj po mne maily medzi mnou a Moduslinkom. Tak uvidime :-)
Athlon X2 5000+, 8GB DDR2 A-data, MB Asus M3A78-T, Radeon 3870, Asus D2X sound, Raptor 74GB, WD 500GB, WD 1TB, Logitech G5, Logitech G15, QuickCam Sphere MP, Samsung 2343B 2048x1150 DVI, Windows 7 x64
aisicek
Junior

Předchozí stránka