od dnv 11. 4. 2007 15:37
zatial ma štve len to,že momentálne neexistuje žiadna možnosť sprevádzkovať internetové pripojenie pre môj konkrétny modem,ani moja video strižňa+doprovodný soft ešte nemá 100% funkčnú alternatívu pre Vistu,a štve ma to,prečo nás chcú neustále lákať a tlačiť na prechod na nové a nové operačné systémy,ja nepotrebujem žiadne farebné cincrlátka,mne stačí,aby sa dal pc spustiť a mohol som na ňom pracovať s programami,ktoré potrebujem,radšej by mali vymyslieť niečo,aby nebolo treba operačný systém vôbec,aby hardware pracoval sám bez nutnosti mať ovládače,aby sa do pc nahral nanajvýš len nejaký miniatúrny základ,ktorý by umožnil inštalovať a spúšťať programy-viem,že na toto by niekto povedal,veď ten základ sa nazýva operačný systém,ale ja si nepredstavujem mať potrebu inštalovať niekolko hodín niekolko giga merajúci operačný systém a potom ešte niekolko rokov doinštalovávať záplaty na záplaty záplat,ktoré nezaplátali záplaty na záplaty záplat,nepotrebujem ovládacie prvky v 3D,nepotrebujem farebné pozadia a farebné ovládacie okná,potrebujem len spustiť pc a spustiť program a pracovať