Moderátor: Moderátoři Živě.cz
martini-tiscali.cz píše:Ted kdyby sis nainstaloval win2000 na stejny stroj na kterem mas VISTU, tak bys cumel jak by to ficelo, urcite by to jelo mnohem rychleji nez vista (word ti nabehne rychleji, system se ti rychleji zapne/vypne, pakovaci program ti taky rychleji nabehne, tim padem vykon operacniho systemu je vyssi ), myslel jsem vykon operacniho systemuNevim jestli jsi nikdy nespozoroval snizeny vykon po tom co jsi si nainstaloval novy operacni system, jde to poznat kdyz mas XP a nainstalujes VISTU, prace v systemu je pomalejsi, to stejne byl prechod WIN98 a XP (doba nabehnuti systemu vetsi, prace pomalejsi), ten zbytek clanku, ktery se zabyva naklady MAC OS a WIN jsem vubec nekomentoval a ani neobhajoval, ja jsem se vyjadroval k tomu vykonostnimu pokroku (myslim ironicky) .
houser55555 píše:na viste me nestve nic je to bezvadny a odladeny system.....
co me vylozene sere, jsou linuxaci co si porad vedou svoje svaty valky a vsude s tim prudej. at si zalezou kompilovat jadro a neserou se mezi dosepeli lidi!!!!!! :evil: :evil: :evil:
johnyx píše:Tak proč si rovnou nenainstalovat Win 3.11? Určitě by fičely nejmene 100 x rychlejš. Promiň, ale takhle argumentace je demagogie.g/quote]
houser55555 píše:na viste me nestve nic je to bezvadny a odladeny system.....
co me vylozene sere, jsou linuxaci co si porad vedou svoje svaty valky a vsude s tim prudej. at si zalezou kompilovat jadro a neserou se mezi dosepeli lidi!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků