Windows Vista, po startu ztmavne obrazovka

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tomas.blbe 16. 5. 2007 20:04

no jenze ja USBHUB nemam. a dela to vzdy po startu. a neni to treba grafikou? ono me ted napaa kamos neco za me nepritomnosti udelal ve spustit/msconfig a dal neco, vypl graficke rozhrani. no a mysto te !zizalky! tam bylo takove zelene ale nepohybovalo se to. no a jeste neco dal a bylo ta strasne velka plocha a rozpixelovana. tak to jedno vypl a nedelalo to, ale jednou to probliklo. omluvte chyby pisu po tme
tomas.blbe
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 16. 5. 2007 21:01

Tak zkus přeinstalovat ovladač grafické karty. To by bylo první, co bych udělal.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thomas123 17. 5. 2007 12:33

Mě dělají něco podobného. ***** jsem se a dal jsem tam DVD s Vistama, nechal je rozbalit a dal opravit PC, pak mi už fungovali.
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu //
Thomas123
Junior

Odeslat příspěvekod -MHE- 17. 5. 2007 12:45

Sice to úplně nesouvisí s kolegovým problémem (ale můj nadpis by byl podobný ;) ). Po načtení Windows Vista se mi sníží podsvětlení LCD monitoru. Během načítání systému a krátce po naběhnutí systému je to OK, ale po dokončení načítání programů po startu apod. dojde k zeslabení podsvětlení monitoru.

Mál LCD panel Acer AL1721 připojený přes DVI a grafiku mám ATI X1650.
michal.h
-MHE-
Junior

Odeslat příspěvekod tomas.blbe 21. 5. 2007 19:26

problem se vyresil, chyba v monitoru. zkousel sem ho i na jinem pc a delalo to to same. dnes sel na reklamaci
tomas.blbe
Junior

Předchozí stránka