iTunes

Mac OS a programy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ablage 3. 6. 2007 18:27

Zdravím vespolek! Mám dotaz týkající se iTunes verze 7.1.1.5 pod Windows XP SP2:
Pokud nagrabuji jakékoliv CD nebo nakopíruji MP3 na iPod Shuffle a pak se na něj podívám v průzkumníkovi nebo např. v Total Commaderu tak místo názvů písniček vidím jen podivný shluk písmen typu FGYS.mp3, WQVR.mp3 a podobně... Když jsem používal starší verzi iTunes tak mi to normálně ukazovalo názvy... Nevíte někdo kde je chyba? Nebo to je snad vlastnost iTunes??
ablage
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bombul 13. 6. 2007 17:22

podla mna je to takto:
Je to vlastnost iTunesu a je to tak uz od verzie 4,2 . Je to koly vnutornemu usporiadaniu pesniciek a takztiez to ma mierne zabranit nelegalnemu sireniu hudby.

Teda takto je to pri pri iPodch s displayom, neviek ako je na tom malicky Shuffle
Admin na pauze
bombul
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DarkLady 26. 2. 2011 16:51

Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jak "přinutím" iTunes, aby stahované podcasty ukládal nikoliv do složky C - Hudba - iTunes - iTunes Media - Podcasts, ale do podobné složky na záložním disku, kde mám veškerou hudbu? Na disk "C" se snažím neukládat pokud možno žádná data, ale iTunes mi maří veškeré moje plány :-) Děkuji všem za trpělivost a jakoukoliv radu!
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod macusercz 26. 2. 2011 18:00

Edit, Preferences, Advanced a zmen slozku, ale je to vychozi slozka pro vsechny media (aplikace, hudbu, videa). Tedy samostatne ukladani Podcastu do jine slozky neni mozne.
MacBook alu late 2008, HDD Hitachi 7K500 500 GB, 6GB RAM; iPhone 3GS 32GB; iPod Shuffle 4th gen.
macusercz
Junior

Odeslat příspěvekod DarkLady 26. 2. 2011 18:49

no to by bylo možná nejlepší! Ideální by bylo, kdybych na "C" měla jen nainstalovaný program iTunes a veškerá data na externím disku! To je to nejlepší řešení! Díky moc!! :-)
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod mcmichal 29. 4. 2011 20:04

Asi dva měsíce do nákupu MB jsem to tak pod Windows taky měl - celou iTunes knihovnu na externím disku. Je to fajn do doby, než si nepohlídáš připojený disk. Potom ti to automaticky přehodí cíl na ten výchozí (C:\Users\<xxx>\music\...) a jakmile disk připojíš, začne (pokud to samozřejmě máš nastavené) celou knihovnu kopírovat z externího disku na interní. Dále, a to záleží na disku, který máš, si začneš při přehrávání všímat hluku z disku a určitě tě to bude rušit :)
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Junior

Odeslat příspěvekod DarkLady 6. 5. 2011 18:48

a můžu se - bez pochyby hloupě - zeptat, jak to je možné? Jak je možné, že se mi soubory překopírují, aniž bych k tomu dala pokyn? Nemám v nastavení zaškrtnuto "Copy files to iTunes Media folder..." Nebo se tak děje i bez toho?
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod mcmichal 7. 5. 2011 09:59

Potom samozřejmě ne, tohle nastavení jsem si neuvědomil :)
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Junior