takže něco jako přeinstalování systému tam nejde?
když dám Mac OS do háje tak už ho nevrátím?
nebo ani s tama dostat nejde?
Sory ja jsem se o apple zacal zajimat az ted, takze vubec nevim
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Jen se mi nelíbí ten humbuk kolem Apple a mediální image těch lidí co jsou pro apple
Přijde mi, že to jsou všechno snobští frajeři s nosem nahoru, kteří neberou ostatní lidi co mají obyč mobil starého typu.
S-Tony píše:No rozhodně to zní zajímavě, co tu o MACu říkáte.
Ale momentálně jsem já ten co udržuje známým pc a všichni mají windows. Takže je prostě výhodnější ho mít taky.
S-Tony píše:A navíc nevlastním ty vaše Ipody, Iphony a podobně. Takže mít to jen samo o sobě asi nemá moc smysl. Ona už se blíží doba, kdy bude vše běžně propojené (mobil, pc, televize, alarm, lednička atd). Pak je určitě výhodnější mít něco jako Mac, kdy to pracuje skoro samo bez trápení se s ovládači.
S-Tony píše:No každopádně by to byla sranda kdyby časem Apple porazil Windows, kvůli perfektní konektivitě a podpoře svých zařízení navzájem.
S-Tony píše:Jen se mi nelíbí ten humbuk kolem Apple a mediální image těch lidí co jsou pro apple
Přijde mi, že to jsou všechno snobští frajeři s nosem nahoru, kteří neberou ostatní lidi co mají obyč mobil starého typu.
Wlashack píše:A poslední důvod. Rok bez reinstalae systému s plným zatížením, experimentovním se SW a se stejnou rychlostí jako po čerstvé instalaci? To si dám líbit.
duigha píše:Měl jsem možnost si vypůjčit MacBook Pro 15,4" z prodejny iStyle. Půjčil jsem si jej na víkend a musím říct, že jsem asi odkojenec Windows. Nějak jsem si nemohl zvyknout že se vše dělá jinaktěžko jsem se orientoval, nevím proč, ale jediné do čeho jsem hned proniknul bylo safari
MacBook Pro si určitě koupím (až na něj budu mít), ale OS X asi bude jako sekundární OS.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků