od Macker 19. 8. 2009 15:03
Nevyhody menej aplikacii??? pan Kuruc stymi aplikaciami to je Fáma!!! a momentalne uz absolutny blud, zavazdate.
Na OSX samozrejme existuje nespocetne mnozstvo aplikacii no hlavna otazka znie ci je vyhoda mat tony aplikacii alebo jednu na top urovni ... ci je lepsia kvantita a ci kvalita
Priklad: od 15tich (mam 31) som okrem x veci dost rad robil hudbu na PC ... moj prechod na Apple zacal spoznavanim v roku 2001 a absolutnym prechodom v roku 2004/5 ... mozem sa povazovat za profesionala v oblasti hudobnych aplikacii ... pracoval som od Fastrakeru cez FLstudio Cakewalk az po Sonicfoundry Cubase atd ... kazdy soft mal daco do seba ale odkedy pracujem v Logic Pro som zistil ze vsetky menovane softy boli iba hracky a uroven kvality hudobnej produckie je v Logicu je uplne inde
cize nepotrebujem mat 10 dobrych softov mne staci jeden ale spickovy !!! (samozrejme ze na mac je aj cubase a ine hudobne softy)
PS nieje problem vam ku kazdemu softu naist app na mac ktora je casto na profesionalnejsej urovni ako app na win
Mac Pro 2 x Intel Xeon Quad Core 3.0G, 8G DDR, 750G HDD, ATI XT1900 512MB + 23" Apple Cinema HD Dispay + 15" Apple MacBook Pro Intel Core 2 Duo 2.33G, 3G DDR, 250G HDD, SuperDrive, ATI X1600 256MB DDR, Mac OS X Leopard + Apple iPhone 3G.