6 důvodů, proč je PC lepší než Mac

Mac OS a programy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod aldik7 8. 5. 2009 20:07

lol, tak z tohodle článku nemůžu xD

http://www.magazin.cz/pro-muze/3792-6-d ... si-nez-mac

..to psal nějaký inteligent xD
aldik7
Junior

Odeslat příspěvekod Vykook 8. 5. 2009 21:01

Chtel sem jim tam neco pripsat, ale registrovat se mezi spodinu na libimseti se kvuli tomu vazne nebudu ;-)
"Stará, kup husu, dostal jsem nápad!" Jakub Arbes
Vykook
Junior

Odeslat příspěvekod aldik7 8. 5. 2009 21:17

Vykook píše:Chtel sem jim tam neco pripsat, ale registrovat se mezi spodinu na libimseti se kvuli tomu vazne nebudu ;-)

ten článek je i na pcworld.cz

http://pcworld.cz/software/6-duvodu-pro ... ndows-7222 ;-)
aldik7
Junior

Odeslat příspěvekod duigha 10. 5. 2009 08:58

Tímhle se ve světě začíná uznávat Mac OS jako výrazný konkurent Windows (a podle mě je Mac = PC, liší se akorát designem, který může být ovšem pro někoho zásadní ;) ) a to je jen dobře.
Bohužel si za to může částečně i sám Microsoft, že dělá ty debilní reklamy I am a PC.
duigha
Junior

Odeslat příspěvekod Vykook 10. 5. 2009 14:04

Noo Mac neni tak úplně PC, nemá totiž BIOS, takže není kompatibilní se standardem IBM PC ;-)
Vykook
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 10. 5. 2009 14:26

duigha píše:Tímhle se ve světě začíná uznávat Mac OS jako výrazný konkurent Windows (a podle mě je Mac = PC, liší se akorát designem, který může být ovšem pro někoho zásadní ;) ) a to je jen dobře.
Bohužel si za to může částečně i sám Microsoft, že dělá ty debilní reklamy I am a PC.

No hlavne sa lisia v ponuke programov a hier. Dalej ked zoberieme ceny v pomere k prinosu tak to Mac prehra na plnej ciare. Napr. rodina: otec vyuziva PC na pracu a zabavu, deti na zabavu a vyuku (mozno). Tak ze netreba nic dalej argumentovat, v pripade Mac-u by bol spokojny iba otec a deti by vysli na prazdno - kazdy vie ze hier je najviac pre PC a tym padom viacej free hier.
my name is mond, Redmond.
redmond
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod duigha 10. 5. 2009 15:07

To že nemá bios to vím, ale opakování je matka moudrosti ;-)

Já se jen špatně vyjádřil. Chtěl jsem podotknout, že od doby co Mac jede na Intel platformě tak se rozdíl Mac a PC de facto smývá.

Jinak včera byl nějaký pořad s Karlem Gottem a ten lišák si hrál v úvodu s iMac konkrétně s kamerkou (ta se jmenuje tuším iSight, že) ;-)
duigha
Junior

Odeslat příspěvekod Vykook 10. 5. 2009 15:39

redmond píše:
duigha píše:Tímhle se ve světě začíná uznávat Mac OS jako výrazný konkurent Windows (a podle mě je Mac = PC, liší se akorát designem, který může být ovšem pro někoho zásadní ;) ) a to je jen dobře.

No hlavne sa lisia v ponuke programov a hier. Dalej ked zoberieme ceny v pomere k prinosu tak to Mac prehra na plnej ciare. Napr. rodina: otec vyuziva PC na pracu a zabavu, deti na zabavu a vyuku (mozno). Tak ze netreba nic dalej argumentovat, v pripade Mac-u by bol spokojny iba otec a deti by vysli na prazdno - kazdy vie ze hier je najviac pre PC a tym padom viacej free hier.

Blbost, drahej je akorat ve stredni Evrope. Coz tak trosku asi nebude problem Apple, ale jeho distributoru. Muj novej MacBook stal treba cca 15 000 Kc. Viz rady pro nakup Apple veci:http://vykook.eu/?p=140
Vykook
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 10. 5. 2009 22:10

aldik7 píše:
Vykook píše:Chtel sem jim tam neco pripsat, ale registrovat se mezi spodinu na libimseti se kvuli tomu vazne nebudu ;-)

ten článek je i na pcworld.cz

http://pcworld.cz/software/6-duvodu-pro ... ndows-7222 ;-)

Ne, kolego, Linux není macOS, jste vedle.

ALE: Nepřipadá Vám tento článek velmi podobný?
Kód: Vybrat vše
http://myego.cz/item/proc-vlastne-to-apple-trapeni-podstupovat
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod Vykook 10. 5. 2009 23:24

Co se tam pise zajimaveho? Nechci totiz "Modre Prostate" zvetsovat navstevnost ;-)
Vykook
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 11. 5. 2009 07:06

Ten shora citovaný článek je plagiát toho spodního.
Klidně mu návštěvnost zvětšujte, bude se mu ten web s IQ150 (zase) dobře prodávat.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 11. 5. 2009 22:07

Zapomněli napsat, že s mekem můžeš být jedinečný. 8-)

Obrázek
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod duigha 13. 5. 2009 13:29

Skvělé :-D tak kvůli toho mac nechci ale :-D
duigha
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 13. 5. 2009 13:44

kdo je bez viny nech hodi jablkem :D
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vykook 13. 5. 2009 14:01

Devastor: Pravdepodobne se jedna o schuzku budoucich vladcu sveta. Applisti totiz chystaj prevrat ;-)
Vykook
Junior

Další stránka