MacBook PRO 13 ''

Mac OS a programy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod peto01 3. 9. 2009 21:06

kamarat rozmysla nad tymto strojom a nevie sa za ten svet rozodnuť či vziať ten slabší alebo ten silnejší. Nejake rady? p.s. na robotu to nechce, len tak na pozeranie HD filmov, nejake hry, net, office. Sem tam upraviť nejake video.
peto01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nuda7 3. 9. 2009 23:52

a som sa rozhdoval tak isto ci ten silnejsi alebo slabsi. rozdiel bol myslim 250eur.

a ked som si zratal, ze ak vymenim ram a hdd v tom slabsom, tak sa okrem procesoru dostanem parametrami rovnako, a nove ram a hdd je urcite omnoho lacnejsie ako 250eur. a v tom procaku si myslim ze az taky rozdiel badatelny neni. rozdiel tam je priblizne 300mhz, a to si myslim ze pri beznom pouzivani ani nezbadas.

takze som sa rozhodol pre slabsi, a ram ani hdd som zatial nemenil, este som nepotreboval a ak bude treba tak hdd si dam rovno daky 320 alebo 500gb a ram tie 4 gb a bude to stale lacnejsie ako 250eur.
nuda7
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 6. 9. 2009 10:04

Já jsem tedy koupil ještě normál macbook 2.0... Pokud kámoš chce pouze sledovat HD občas nějaké hry, tak bych řekl, že i takováto konfigurace by stačila. Pokud by chtěl ale stříhat HD videa atd... tak by potřeboval silnější.

Macbook Pro 13 podle mě bude bohatě stačit. Když by měl peníze na 15, tak proč ne, ale 13 stačí ;-)
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 18. 9. 2009 15:56

ja som sa tiez rozhodoval, ako pisal nuda7 na vykone mi nezalezalo, pretoze to sa da upgradovat, takze jediny rozdiel medzi tymi verziami bola podsvietena klavesnica... a to je sice super vec, ale za 250 euro sa neoplati...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod sl55amg 19. 9. 2009 19:46

tiez zvazujem macbook pro 13..neviete co v nasich koncinach stoji dodatocna prerabka na 4gb ram? Da sa vymenit aj hdd za sdd? A co su zac tie refurbished modely?dakujem
sl55amg
Junior

Odeslat příspěvekod peto01 19. 9. 2009 20:09

peto01
Kolemjdoucí