Ipad 3

Mac OS a programy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Justfun 29. 2. 2012 00:46

Tak co myslíte kdy má smysl kupovat nový Ipad respektive co musí apple představit aby to stálo za to??? :D já sem došel k závěru že stačí Thunderbolt kdyby k tomu šel koupit dock tak ostatní tablety nemaj tak na rok-dva šanci pochopitelně až na ten tamtung který dokážou okopírovat cokoliv pod 24 hodin :D
Justfun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mathey 29. 2. 2012 01:50

Na iPadu 3 bude největším tahákem rozlišení (které jsem ovšem marně očekával už i u dvojky).
Mathey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Xenik 29. 2. 2012 03:45

Podle mého to za tu cenu nestojí :-) Ale tak pokud bych měl spoustu přebytečných peněz tak pěkná hračka.
Xenik
Junior

Odeslat příspěvekod hexxisek 8. 3. 2012 08:38

tak co říkáte na včerejší představení nového iPadu? Mě dost překvapilo, že se apple snaží vervat iPad mezi herního konzole...nějak nejsem zvyklej na apple=hry. Ale jinak je fajn že má iPad takový výkon =) stroj je to paradní! silně přemýšlím co si na vánoce nadělím :-D Trochu mě i mrzí ten iOS, chtělo by to nějakou změnu, systém je super i když má své mouchy, ale je to pořád to samý...po těch letech by to chtělo trošku "skrášlit"
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Shitman 8. 3. 2012 18:00

Rozhodně to překvapilo. Apple jsem už před nějakou dobou přestal sledovat, před týdnem jsem se zbavil Macbooku a myslel jsem si, že jablíčka nějakou dobu neuvidím, ale tohle opravdu nevypadá zle. Uvažuju, že bych si do budoucna udělal radost... :)
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 24. 3. 2012 14:53

kdyz 3jka umi 4G tj. LTE coz v cz ´´skoro´´ neni, tak pujde na nem klasicke 3g? co umi kazdej telefon nebo se to tady prodava vlastne zbytecne ta 4g verze
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 24. 3. 2012 15:26

Je tam zpětná kompatibilita.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 24. 3. 2012 17:00

a kde je tak psano..?
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 24. 3. 2012 17:32

Co třeba zkusit stránky výrobce? :) Je to mezi technickými parametry, poněkud nečekaně.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod skype 24. 3. 2012 17:53

Dnes jsem si v Qstoru v Ově porovnal iPad 2 a 3 a rozhodně nemám důvod měnit. Jediné zlepšení vidím v mapách - tam to rozlišení je super, jinde nevidím rozdíl. A opravdu hodně hřeje, při nenáročném používání hřeje tak nějak ještě v normě, ovšem při hraní her to je prostě moc.
Odeslat příspěvekod kamil2268 25. 3. 2012 09:19

Já si ho jdu osahat až zitra zřejmě v Ově kde studuju do datartu a jsem zvědav na to zahřívání. Abych řekl pravdu vadit mi to nebude, protože co dnes nehřeje? A raději budu mít vyšší teplotu než hučící ventilátorek...Jen se pořád nemůžu rozhodnout v barvě a ve velikosti. Jen jestli bílá nezažloutne časem? Nevím právě jestli mi bude stačit 16GB verze, stačí Ti Skype? Ještě by mě zajímalo zda jde přes wifi streamovat video (přes sambu) do televize přes HDMI, něco jsem vygooglil, ale pořád si nejsem jistý...
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skype 25. 3. 2012 09:50

16GB mně stačí, ale já tam mám hlavně časopisy a fotky.
Odeslat příspěvekod Dusan 25. 3. 2012 18:33

skype píše:Dnes jsem si v Qstoru v Ově porovnal iPad 2 a 3 a rozhodně nemám důvod měnit. Jediné zlepšení vidím v mapách - tam to rozlišení je super, jinde nevidím rozdíl. A opravdu hodně hřeje, při nenáročném používání hřeje tak nějak ještě v normě, ovšem při hraní her to je prostě moc.

Mne nejvetsi prinos prisel na cteni knizek, je to bezkonkurencne nejlepsi ctecka na trhu. Starsi Ipad ma rozliseni na normalni pouzivani v pohode, ale na knizky s mensim pismem uz jsou videt schody a hure se to tudiz cte, vice unavuje oci. Ten novy ma pismo vykreslene jak na spickove tiskarne.
Na druhou stranu je fakt, ze to zahrivani je hodne neprijemne a vidim to jako velkou chybu. Ovsem ty vyhody jsou takove, ze do toho asi stejne pujdu.

skype píše:16GB mně stačí, ale já tam mám hlavně časopisy a fotky.

16GB bude problem pro lidi co pouzivaji spise programy nerkuli hry, protoze podle vseho velikost programu pro novy Ipad naroste nekolikanasobne kvuli vetsimu rozliseni, takze 32GB Ipad 3 toho mozna nakonec pobere mene nez 16GB Ipad 1-2.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior

Odeslat příspěvekod skype 25. 3. 2012 18:38

E-ink se v extrémních situacích ale pořád čte líp.
Odeslat příspěvekod Dusan 25. 3. 2012 18:57

E-ink je mrtva technologie. Je to ohromna skoda, ale bohuzel trzni sily zase jednou zabily jednu super technologii.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior

Další stránka