Reklamace Apple

Mac OS a programy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hubajda 9. 12. 2020 10:37

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak vyreklamovat třikrát a více Apple MacBook Air Intel 2020 aby mě vrátili peníze a je lepší to reklamovat u více autorizovaných prodejců mám na to čas do konce září 2022
Děkuji hezký den
hubajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wikan 9. 12. 2020 11:28

A máš s ním nějaký problém, nebo prostě chceš ty peníze?
Wikan
Moderátor

Odeslat příspěvekod hubajda 9. 12. 2020 11:45

Já jsem potřeboval prvního října počítač do práce Ale věděl jsem že do konce roku představím nový stroj za svým procesorem. Ale nevěděl jsem že Netflix nemá aplikaci pro Mac os A proč potřebuju aplikaci pro Mac Netflix HBO protože neumím anglicky a jsem zrakově hendikepovaný A voice over neumí na webu předčítat titulky ale v aplikaci to umím protože si na ně sáhne ale v Safari ne Takže kdybych to třikrát a vícekrát reklamovat za peníze které Mi vrátí si okamžitě koupím Mecca sých čipem který umí podporovat iPad OS aplikace
hubajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meda2016 9. 12. 2020 12:49

Zřejmě jsi měl víc času věnovat podmínkám nákupu a vrácení zboží. Myslím, že v této době je podmínka pro eshopy možnost vrácení do 30 dnů. Teď budeš muset vyzkoušet dohodnout se na výměně typu kvůli nedostatečné funkčnosti pro tvou potřebu a stav. Třeba ti obchod vyjde vstříc. Máš podporu nějakého sdružení?
Na 3x reklamaci bych vůbec nesázel, umějí v tom chodit.
meda2016
Pokročilý

Odeslat příspěvekod marts 9. 12. 2020 18:10

Počítač není potřeba měnit. Stačí doinstalovat webový prohlížeč Chrome a do něj přidat tento plugin https://chrome.google.com/webstore/deta ... ihfm?hl=en

Tento pak předčítá Netflix titulky v jazyce v jakém je přepnutý MacOS.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Junior

Odeslat příspěvekod hubajda 10. 12. 2020 12:45

Všem děkuji za rady zejména za poslední komentář
Chtěl bych se ještě zeptal zda podobný plugin je i na HBO go?
hubajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marts 10. 12. 2020 14:12

Tak pro HBOgo to bude problém. HBO na rozdíl od Netflixu má docela rozříštěný přístup napříč světem, takže u nich na rozdíl od Netflixu neexistuje jednotná webová aplikace.
Navíc teď v létě HBO zavedlo v USA službu HBO Max a uživatele HBOgo převedlo na ni.
Co se tedy bude dít u nás je celkem nejasné.
marts
Junior

Odeslat příspěvekod marts 27. 1. 2021 10:38

Pokud by někdo hledal funkční předčítací plugin, tak nově je k dispozici tento
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lagbgohhlm (podporuje netflix.com, hbogo.cz a primevideo.com)
marts
Junior