Zdravím Vás,
před třemi lety jsem si koupil iP. Minulý to jsem se rozhodl, že si koupím ještě MB. Byl jsem nadšen z provázanosti obou zařízení, tak jsem se rozhodl, že si do práce pořídím Maca.
Doma iP a MB mám na stejné wifi. Když mi přijde na iP zpráva, zobrazí se mi na MB, to samé hovory. Ty mohu obsloužit přímo z MB. I poznámky a připomínky mám krásně synchronizované mezi sebou.
Problém mám, ale v práci. Maca mám připojený na stejné apple ID jako iP a MB, ale nechová se stejně jako MB. iP v práce mám na mobilních datech. Tím pádem je mi jasné, že hovory asi nebude možné obsloužit jako v případě, když jsem na MB doma. Problém mám např. se zprávami. Když mi přijde zpráva na iP, tak v Macu mi nepřijde žádné upozornění. Když si navíc spustím zprávy na Macu, tak tam nejsou všechny zprávy a navíc jsou tam vždy jen zprávy třeba 2 dny staré. Dnes tam vidím jen ty ze čtvrtka přitom mi včera přišlo docela hodně zpráv. Totéž se týká i poznámek. Když vytvořím poznámku na MB, tak ji ihned vidím v iP, ale na Macu ne. Nevíte kde by mohl být problém?