Problém s Outlook express

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod MMarkus 2. 7. 2007 19:16

Mám jistý problém na Win XP home. Nějak se mi poblaznil outlook a vůbec nejdou mazat zprávy, občas nejdou stáhnout maily a když chci vyexportovat zprávy, tak to píše také nějakou chybu. Takže mám pár otázek.

1.Lze nějak jinak zazálohovat zpávy (přijaté,odeslané,koš), na jakém místě je to uložené, v profilu uživatele?
2.Potřebuji přeinstalovat Outlook express, ale nemohu sehnat instalačku, jak na to? Jak přeinstalovat outlook.
MMarkus
Junior

Odeslat příspěvekod armyk 3. 7. 2007 08:33

2. mozes skusit aj nieco ine ako outlook,napr. aj opera atd. maju email klienta
armyk
Junior

Odeslat příspěvekod P - E - T - E - R 3. 7. 2007 09:19

Email data najdes tu (tie si zalohuj):

Kód: Vybrat vše
C:\Documents and Settings\"Meno uzivatela"\Local Settings\Application Data\Identities\{"nejake hlupe cisla"}\Microsoft\Outlook Express

dalej by som si vyexportoval adresar, a nastavenie emailoveho konta pokial to funguje.

Outlook klasicky odinstalujes cez "Pridat/Odstranit" v ovladacom panele, nalavo musis kliknut na windows komponenty (v okne Pridat/Odstranit programy). Odfajknes outlook das OK OK..... Potom znova zafajknes OK OK.... Tym teoreticky preinstalujes outlook. Pustis outlook, spusti sa ti sprievodca vytvorenim emailoveho konta, vsetko vystornuj. Zavri outlook.

Skoc sem:
Kód: Vybrat vše
C:\Documents and Settings\"Meno uzivatela"\Local Settings\Application Data\Identities\{"nejake hlupe cisla"}\Microsoft\Outlook Express

prepis subory subormi zo zalohy, ked pustis outlook mal by si tam mat vsetky svoje maile, dalej uz len staci naimportovat adresar a nastavenie emialoveho konta.

GL :-B
P - E - T - E - R
Junior

Odeslat příspěvekod vladimir 3. 7. 2007 09:26

Spusť Outlook Express a v horní části okna přejdi do nabídky Nástroje | Možnosti.
Zobraz kartu Údržba a stiskni tlačítko Složka úložiště.

Zobrazenou cestu označ myší, CTRL+C, orevři okno exploreru nebo internet exploreru a vlož tam tu cestu (CTRL+V)

Zobrazené databáze si někam zkopíruj.

Nová instalace - Outlook express je součástí Internet Exploreru, jestli se nepletu.
vladimir
Expert