akým spôsobom je možné zrušiť heslo PDF súboru? Nejde mi o zistenie hesla, to poznám, ale nechce sa mi ho zakaždým pri otváraní PDF zadávať. Doteraz som používal PDF Password Remover, avšak z ničoho nič sa program akosi pokazil a vyrába mi len prázdne PDF súbory. Takže hľadám niečo presne na spôsob PDF Password Removeru.
Pokud mas zaroven i Adobe Acrobat (ne pouze ten reader), tak to uloz bez hesla. Pokud to heslo tedy znas, tak si nainstaluj napr. PDF Creatora (http://www.pdfforge.org/products/pdfcreator/download), otevri ten PDF a vytvor nove PDF tim Creatorem uz bez hesla...
Co takhle PDF Password Remover přeinstalovat, nejde ? Nebo použít jiný odheslovač: PDF Unlocker A-PDF Restrictions Remover ElcomSoft Distributed Password Recovery Advanced PDF Password Recovery Adult PDF Password Recovery a další. Nebo převaděč : PDF2Office Adreamsoft PDF to Word Converter PDFZilla a další.
Tvoje "Ešte raz však opakujem, nepotrebujem zistiť heslo, len ho odstrániť " je bezpředmětné protože uváděné programy soubor odemykají bez hesla. A "jasné, že som preinštalovanie SW skúsil ako 1. možnosť - nepomohlo." mělo být uvedeno hned na začátku. Dále jsi nenapsal jak dopadla rada od "PatrikChrz". To že nefungují už dva programy pro odheslování nasvědčuje spíše na chybu v systému jako takovém.