Zrušenie hesla PDF súboru

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod TA 31. 7. 2009 12:03

JRD píše::arrow: Tvoje "Ešte raz však opakujem, nepotrebujem zistiť heslo, len ho odstrániť " je bezpředmětné protože uváděné programy soubor odemykají bez hesla.

pre toho, kto má veľa času, to bezpredmetné môže byť. Zistenie hesla trvá oveľa dlhšie ako jeho naťukanie.

JRD píše: :arrow: A "jasné, že som preinštalovanie SW skúsil ako 1. možnosť - nepomohlo." mělo být uvedeno hned na začátku.

mohlo, to beriem ako úplnú samozrejmosť, ak nejaký program, nefunguje.

JRD píše: :arrow: Dále jsi nenapsal jak dopadla rada od "PatrikChrz".

neviem, či to chápem dobre, ale vytlačiť PDF na virtuálnu tlačiareň predsa znamená generovať nejakým programom nový PDF súbor, či nie?

JRD píše: :arrow: To že nefungují už dva programy pro odheslování nasvědčuje spíše na chybu v systému jako takovém. :hm

vyzerá to tak, už " len " zistiť, kde je chyba
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod JRD 31. 7. 2009 12:09

"ale vytlačiť PDF na virtuálnu tlačiareň predsa znamená generovať nejakým programom nový PDF súbor, či nie?" ano to jsi snad chtěl nový soubor bez hesla což ostatně dělají i uvedené programy, pokud ne tak jsem to špatně pochopil.
Jarda / Nemám rád oslovení v množném čísle.
JRD
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TA 31. 7. 2009 17:15

áno, ale vytlačiť sa to dá len programom, ako je napr. PDFcreator a pod., nie? A to som už skúšal.
Pred chvíľou som skúsil jednu staršiu portable verziu PDF Password Removeru a funguje. Takže hoci sa problém ako taký vyriešiť nepodarilo, na moje potreby je výsledok dostačujúci. Ďakujem všetkým za pomoc.
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 17. 11. 2016 08:47

Nejjednodussi je pouzit k tomu Chrome - osobne pouzivam:
http://www.whatvwant.com/use-chrome-to- ... -pdf-file/
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 17. 11. 2016 09:07

A velikost PDF zustane cca stejna? Ja taky pouzival tisk do PDF, ale s Acrobar Readerem DC se mi najednou ze 100kB PDF stalo po vytisteni 2-3MB. Acrobat Reader 11 bez problemu.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 17. 11. 2016 09:21

S Chromem ano, priblizne stejna - ted jsem zrovna koukal na dva soubory - puvodni 253 784 Byte, novy 253 733 Bytes.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod TA 17. 11. 2016 20:36

zivan píše:A velikost PDF zustane cca stejna? Ja taky pouzival tisk do PDF, ale s Acrobar Readerem DC se mi najednou ze 100kB PDF stalo po vytisteni 2-3MB. Acrobat Reader 11 bez problemu.

Áno, toto presne sa mi už viackrát stalo – a s rôznymi programami. Iná veľkosť súboru po jeho vytlačení.
Inak, nečakal by som, že po vyše 7 rokoch tu nájdem nejakú odpoveď.
Live long and prosper!

TA
Junior

Předchozí stránka