karlos00x píše:Jak jsem psal na zacatku, cenu neresim pokud bude znamenat vyrazne vyssi kvalitu.
Faramir: muzes prosim alespon par KONKRETNICH veci pri uzivani tech programu proc prave OneNote?
Napíšu ti, proč já dávám přednost OneNote před Evernotem, jinak možností je samozřejmě mnohem více.
1. rychlé spuštění celého programu pomocí WIN+SHIFT+N, rychlá poznámka pomocí WIN+N
2. rychlý screen obrazovky (vybereš si kurzorem, co chceš típnout) pomocí WIN+S
3. zvukové a video poznámky
4. možnost vytváření "podkapitol", třídění do skupin
5. synchronizace přes SkyDrive (po zadání Windows Live ID můžeš mít své poznámky kdekoliv, dostaneš se k nim i z jakéhokoliv počítače přes webové rozhraní)
6. neomezeně sešitů s různým zaměřením
7. můžeš si tam vložit opravdu cokoliv, třeba při zkopírování článku z webu se zkopíruje i grafika, vypadá to přesně tak jako na webu, odkazy jsou funkční (klikatelné)
8. možnost chránit poznámky heslem, klidně i jen jeden sešit či jednu poznámku
9. jednoduché a rychlé prohledávání poznámek přímo v rámci programu
10. můžeš ručně kreslit (myší nebo pomocí tabletu, umí i ručně psané poznámky, na to už je ale tablet nutný)
11. revize poznámek, možnost současného pracování (ty i kolega ve stejnou dobu upravíte pracovní poznámku a oba okamžitě uvidíte změnu, samozřejmě když to bude na SkyDrive)
12. barevné označení poznámek, skupin a tak
13. různé vzhledy různých poznámek, šablony na různé typy poznámek
Těch možností je samozřejmě mnohem více, já jen vypíchl ty nejdůležitější pro mně. Používám OneNote 4 roky a neměnil bych, podle mě to je nejlepší program na poznámky, jaký existuje, škoda jen, že není verze pro OS X (ale jak jsem psal výše, řeší to CrossOver).
puamík píše:Evernote používám na záznam informací z webu. Na pc doma mám nainstalovanou aplikaci, na pc v práci mám nainstalovanou aplikaci a vše se synchronizuje přes web. Funguje takto i Onenote?
Samozřejmě, přes SkyDrive, můžeš i určit, kdo má přístup, jestli jen pro čtení nebo i pro zápis.
Mac mini mid 2011, 8 GB RAM, 120 GB SSD OCZ Agility 3, 500 GB HDD Toshiba, 40"+2x24"
iPhone 3GS 32 GB white
iPad 2 3G 64 GB white