Ahoj,
mám Windows Vista a MS Office 2007.
Včera jsem zjistila, že mi zamrzává Excel, kdykoli zkusím něco uložit. Dělá to s .xls i .xlxs, s úplně novými soubory i se starými. Ve složce, kde je dotyčný soubor uložen, se mi pak objeví soubory bez přípony s názvy 7B4C7000, F4F87000 a D6807000.
Zkusila jsem počítač vyčistit pomocí aplikace CCleaner a otevřít Excel v nouzovém režimu. Nepomohlo to. Word naštěstí funguje dobře.
Jednalo se o celkem malý soubor obsahující (ve dvou lipřevážně čísla, která se dělila a sčítala. Nic složitého.
Včera, ale o něco dříve, jsem pracovala s jiným souborem v Excelu a neměla jsem žádné problémy. Jednalo se o čistě textový soubor.
To mě inspirovalo k pokusu. Vytvořila jsem si nový soubor a do několika buněk jsem napsala text. Ukládala jsem po každé změně bez problému. Pak jsem začala psát čísla. Také v pohodě. Udělala jsem první vzorec (dělení sousedních buněk), bez problému. Pak jsem do vedlejšího sloupce napsala jiná čísla a pokusila jsem se vzorec zkopírovat a seklo se to. Takže to reaguje jen na kopírování.
Nový pokus: Zkusila jsem udělat textový soubor a zkopírovat buňky do vedlejšího sloupce. Seklo se to okamžitě, nikoli (jako při pokusu s kopírováním vzorců) až při ukládání.
Věděl by někdo, co s tím?
Neví někdo, co s tím?