Jak jsem psal už v úvodu, lidem to funguje (licence z bazose i Officedigit.io apod.), někteří psali že jedou bez problému i po půl roce. Nešlo mi o to kilo, ani o 5kilo. Zajímalo mě, jak se to dělá (píšou o souladu s předpisy EP i judikaturou ESD a druhotné licenci) a jaký pak je rozdíl, když koupíš elektronickou licenci na CZ shopu, jakým je třeba tento:
https://www.chytra-licence.cz/product-p ... odnikatele(protože z toho mám podobný dojem, jako z těch přeprodaných licencí, jen se tady neuplatní mimózní příměr "Q8 za 350 tisíc", protože tady už to nestojí směšné "kilo").
Resp. jak se to dělá s těmi firemními licencemi, které údajně můžou využívat zaměstnanci pro své soukromé účely "zdarma".
soban: mám originál koupené staré Office 2007, ale nefungují mi na tom už některé funkce, není to kompatibilní s některými složitějšími soubory, které byly vytvořené v novějších Office. V alternativních free verzích to taky nezobrazuje úplně korektně. Taky jsem se chtěl učit doma nějaké nové věci s novějšími verzemi.