Já mám svůj názor se kterým asi spousta lidí nebude souhlasit. Koupil jsem si Office 365 za plnou cenu. Tehdá jsem za to dal více jak 2 tisíce. Jenže pak mi po roce vypršela platnost a bylo nutné uhradit další rok. Neuhradil jsem to.
Koupil jsem z bazos.cz licenci na Office 2019 za 79,- Kč fungovalo to. Po dvou měsících jsem instaloval čistou instalaci Windows 10 a problém při aktivaci. Obrátil jsem přímo na Microsoft (Pana Chaloupku) možná mnozí znají jako velkého experta na Fóru
MS.
Ten mi řekl, že produktové číslo je sice legální, ale je pro firmu ******** a tudiž bych ho neměl používat a reaktivace je nemožná. Tak jsem kontaktoval "překupníka" z bazoše. Ten mi poslal asi 6 key kódů a aktivace OK. Po půl roce instaluji znovu Windows 10 a znovu stejný problém. Očividně je tady opravdu problém.
Nakonec jedu na
Libre Office...ono těch pár korun se asi vyplatí, ale pak když instalujete znovu Windows tak je tam problém. Rozhodně překupník z bazoše, co má korporátní klíče a prodává je dál bude dost pochybné...nechci tady rozjíždět debatu o WAREZu...
Když jsem si koupil Office 365 tak jsem mohl přeinstalovavat Windows kolikrát jsem chtěl a vždy aktivace úspěšná. Něco na tom bude. Ty klíče mi ověřoval člověk přímo z Microsoftu a korporátní klíče pro firmy by se neměli přeprodávat dál...ale říkejte to překupníkům z bazoše, co jsou rádi i za 60,- Kč taková je bohužel skutečnost a moje zkušenosti.
-- 21. 2. 2022 18:10 --Je to hlavně na lidech. Pokud chcete využívat produkt tak je třeba uhradit licenci. Samozřejmě existují osvědčené aktivátory 7ee atp. ale ruku na srdce, kdo z vás chce hlídat aktualizace? tkz.
KB. Pokud totiž
MS vydá novou záplatu na Office a ta se nainstaluje tak deaktivuje aktivátor licenci na Office. Tady prostě vyloženě ten "warezák" musí si hlídat aktualizace, protože každá aktualizace může deaktivovat nelegální licenci a tak uživatel je vyzván k legalizaci
SW. Je to prostě na lidech. Jsou lidi, co užívají nelegálně
SW i když mají na ploše napsáno "pravděpodobně jste se stal objetí softwarové kriminality...žádejte legální Software..." některý lidi prostě raději zaplatí
60,- Kč a myslí si, že mají vše legálně, ale na pozadí je to úplně jinak.
Profit mají jen přeprodejci, co nelegálně získali produktové klíče jenž dál prodávají a v tomto případě
BSA, PČR nemůže ani zasáhnout proti těmto podvodníčkům. Víc to rozvádět asi ani nemá smysl a všichni mi rozumí, co vlastně tím chci říct.