milsimr píše:V tom případě to je ale tvůj problém, protože tohle je defaultní chování OS W10 a je to tak nastaveno z dobrých důvodů.
Místo ukládání pracovního bordelu do rootu, kde to nemá co dělat, tedy využij jakýkoliv jiný adresář.
Neboj, milsimre, tohle vím, ale stejně mě to štve. Tohle nastavení bych pochopil u dětí neb u 70letých důchodců, pro který je ohledně blbuvzdornosti a bezpečnosti lepší Linux. Ale pro všechny ostatní
domácí uživatele opravdu Windows nemá diktovat, kam si můžu já ukládat své soubory. Zajímavé je, že v předchozích verzích Windows ukládání do kořene nebyl problém. To už mi dává větší smysl nezobrazování důležitých systémových souborů a složek, aby si je BFU omylem/ukliknutím nesmazal.
Ty dobré důvody by mě zajímaly, protože jaksi nepobírám, když si do kořene disku uložím ve Wordu recept na perník s čokoládovou polevou (příklad), jak tím ohrožuji bezpečnost? Nebo je to kvůli virům, aby nic nemohlo zapisovat na disk v kořeni?
-- 18. 4. 2022 09:16 --atti.hombre píše::D Ja fičím na w10 a Office 2003 a fičí to...
Tak to jsi šťastný chlapec

Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)