Outlook v Macbooku - problém načítání emailů

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jecmenek80 29. 2. 2024 08:38

Dobrý den,

asi 3 měsíce z ničeho nic se mi přestaly natahovat nové emaily do outlooku v Macu v rámci Office 365.
Někdy se načtou, někdy se zpožděním i 2 hodiny. Abych je měl hned, musím outlook vypnout a znovu zapnout - pak se načtou hned.
Bude to zřejmě v Macu, protože v iPhonu se mi načítají bez problémů a v prohlížeči také. Používám Email profi od Seznamu.

Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat Office. Také jsem zkoušel funkci resetovat účet v novém outlooku, ale bez úspěchu.

Používám stále starou verzi outlooku, i když v novém to funguje bez problémů. Ve starén jdou nastavit pravidla, v novém outlooku bohužel ne. Potřebuji kvůli kopii odeslané pošty, kdy neznám jiný způsob, než přes pravidla, aby každá odeslaná pošta se zkopírovala i do jiného emailu.
Pokud někdo umíte vyřešit v novém outlooku to, abych měl např. skrytou kopii každého svého odeslaného emailu ještě na jiný email, tak by to také pomohlo.. � Je to jediná věc, kvůli které používám ten starý outlook. Nechci, aby příjemce viděl ještě ten druhý email, na který jde kopie mé odeslané pošty. To umí právě pravidla ve starém outlooku, kdy outlook vytvoří ještě další email na emailovou adresu, kterou chci a jde to v samostatném emailu. Tím si vytvářím zálohu a mohu svůj hlavní email v čase promazávat.

Díky za jakoukoliv pomoc
David
jecmenek80
Kolemjdoucí