Zdravím,
do nedávna jsem neměl ani potuchy, že je něco jiného "událost" a něco jiného "schůzka". Prostě a jednoduše jsem si do kalendáře zadal na určitý čas (asi událost) s případným časovým opakováním a vše fungovalo k mé plné spokojenosti. Události se objevovaly v kalendáři (v úvodní stránce "Outlook Dnes" vidím kalendář na 7 dní), šly vyhledávat a před jejich uplynutím mě na ně upozorňovalo "Okno připomenutí".
Jenže pak, asi s přechodem na novou verzi Office (používám MS Outlook s upomínkami i kalendářem cca. od roku 2003) se mi některé události pouze připomínaly před jejich uplynutím v "Okno připomenutí", ale v "Kalendář" ani v "Úkoly" jsem je bohužel neviděl a ani mi tam nešly zpětně vyhledat - a já zjistil, že něco mám uloženo jako Upomínky-Události (zřejmě to mohlo vzniknout, když nám náš ajťák kopíroval kalendář ze starého Office do nového Office), něco jako Úkoly a ještě něco jiného bohužel jako "schůzky" (nejsem si vědom, že bych někdy "schůzky" k tomuto účelu používal).
Jde nějak nastavit, aby se schůzky chovaly stejně jako události-upomínky, tedy byly vidět v kalendáři a daly se tam vyhledávat?
A případně, pokud nikoli, tak bych ty, pro mě dnes v kalendáři neviditelné schůzky potřeboval převést - nebo si podle nich udělat události, které mi fungují spolehlivě.
Jenže, kde zjistím přehled schůzek (kolik jich tam proboha vlastně mám), když je v kalendáři nevidím?
Díky za pomoc
Martin