Událost vs. schůzka v Outlook 365.

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod schmitt 24. 5. 2024 07:18

Zdravím,
do nedávna jsem neměl ani potuchy, že je něco jiného "událost" a něco jiného "schůzka". Prostě a jednoduše jsem si do kalendáře zadal na určitý čas (asi událost) s případným časovým opakováním a vše fungovalo k mé plné spokojenosti. Události se objevovaly v kalendáři (v úvodní stránce "Outlook Dnes" vidím kalendář na 7 dní), šly vyhledávat a před jejich uplynutím mě na ně upozorňovalo "Okno připomenutí".
Jenže pak, asi s přechodem na novou verzi Office (používám MS Outlook s upomínkami i kalendářem cca. od roku 2003) se mi některé události pouze připomínaly před jejich uplynutím v "Okno připomenutí", ale v "Kalendář" ani v "Úkoly" jsem je bohužel neviděl a ani mi tam nešly zpětně vyhledat - a já zjistil, že něco mám uloženo jako Upomínky-Události (zřejmě to mohlo vzniknout, když nám náš ajťák kopíroval kalendář ze starého Office do nového Office), něco jako Úkoly a ještě něco jiného bohužel jako "schůzky" (nejsem si vědom, že bych někdy "schůzky" k tomuto účelu používal).
Jde nějak nastavit, aby se schůzky chovaly stejně jako události-upomínky, tedy byly vidět v kalendáři a daly se tam vyhledávat?
A případně, pokud nikoli, tak bych ty, pro mě dnes v kalendáři neviditelné schůzky potřeboval převést - nebo si podle nich udělat události, které mi fungují spolehlivě.
Jenže, kde zjistím přehled schůzek (kolik jich tam proboha vlastně mám), když je v kalendáři nevidím?
Díky za pomoc
Martin
schmitt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rewnmopm 22. 8. 2024 09:14

Rozdíl mezi "událostí" a "schůzkou" v Outlooku
Událost: V Outlooku je událost obvykle blok času v kalendáři, který je zadaný bez specifikace účastníků. Události mohou být celodenní nebo na konkrétní časový interval a jsou zobrazeny v kalendáři jako bloky.
Schůzka: Schůzka v Outlooku je jako událost, ale obvykle zahrnuje další účastníky. Když vytvoříš schůzku, můžeš pozvat ostatní lidi, a schůzkageometry dash subzero se zobrazí i v jejich kalendáři.
Problém s viditelností položek
Pokud některé schůzky nevidíš ve svém kalendáři, ale stále se ti objevují v okně připomenutí, mohlo by to být způsobeno tím, že jsou uloženy jiným způsobem, než jak jsi zvyklý, nebo mohou být nastaveny jako "privátní".
rewnmopm
Kolemjdoucí