WiFi Router D-Link DI-524

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ChrastyII 26. 12. 2007 23:46

taky jsem ho dostal,žádný problém :)

kabel který mi doteď šel do PC,jsem zapojil do WAN díry na routeru,z díry LAN1 jsem natáhl kabel zase do pc>>>internet na počítači jel bez jakéhokoliv nastavení

a pak wifi - do prohlížeče na zmiňovaném PC jsem zadal 192.168.0.1 a jenom u WLANu jsem kliknul na Enabled,nastavil zapezpečení a bylo to :D výsledek:fantastický! router mám na půdě,a signál chytám i v přízemí(rozdíl dvou pater)
ChrastyII
Junior

Odeslat příspěvekod tomas.jir 27. 12. 2007 14:40

Také ho vlastním, intrenet šlape krásně, ale nefunguje mi domácí síť. DI-524 mám připojený přez router WA-2204A, na který je zároveň napojen druhý počítač, na který se nedostanu. Nevíte jestli je možné aby to vůbec fungovalo?
5500, Philips X53
tomas.jir
Junior

Odeslat příspěvekod Perry16 28. 12. 2007 15:33

Nazdar vsichni
Rád bych se zeptel na malou otázku? Máme Doma bezdrátové
připojení ale teď jsme koupili další Nothebook ale nejde se připojit na tu sít protože nezname "Síťový Klíč" ten jsme si nezapsali ale funguje ted jen jedno připojeni tam je to nastavený a funguje a proto se chci zeptat jestli nevíte kde by se dal najít ten Klíč v tom fungujícím Nothebooku nebo jestli na to neexistuje nějaký šikovný prográmek aby se to dalo zjistit.
Perry16
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hučák 31. 12. 2007 16:14

tomas.jir píše:DI-524 mám připojený přez router WA-2204A, na který je zároveň napojen druhý počítač, na který se nedostanu. Nevíte jestli je možné aby to vůbec fungovalo?
hučák
Junior

Odeslat příspěvekod tomas.jir 5. 1. 2008 15:14

Tak mám další problém, neukládá mi nastavení. Když na něm neco nastavím kliknu na talčítko apply, poté to skočí na obrazovku Settings Saved! Continue, Ale nikde žádná změna nic se neuložilo. Kde je problém?
5500, Philips X53
tomas.jir
Junior

Odeslat příspěvekod evilda 5. 1. 2008 17:55

sterivap píše:
evilda píše:Nejde mi přes toto připojit tiskárna Epson R285, tak abych ji mohl síťově sdílet. Zkoušel jsem to dle návodu od D-Linku a pořád nic. :cry: /quote]

ale jde- musíš ale zapomenout na síť. Pouze ve vlastnostech tiskárny, v kolonce porty musíš nastatvit TCP/IP a port musí být ten, který je výchozím-např. 192.168.0.1, povolíš obousměr, název fronty lp1 a bla bla bla a už to pojede /quote]

Takhle jsem to zkoušel, na noťasu, kde jsou Visty - tak to funguje. Nejde to na počítači, kde mám XP...
evilda
Junior

Odeslat příspěvekod mopo 7. 1. 2008 20:08

Dobry den koupil som si router D-link Di-524 router mi funguje len sa nemozem dostat do weboveho rozhrania. mam poskytovatela Wifi mopos pri zadani 192.168.0.1 mi to vypisuje ERROR: Gateway Timeout ako vychozi branu mi to pise v nastaveniach 192.168.0.1 a 192.168.99.1. uz neviem co mam robit. Pouzivam AP Straight core gwp-206. Za kazdu radu vopred dakujem.
mopo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evilda 8. 1. 2008 19:50

mopo píše:Dobry den koupil som si router D-link Di-524 router mi funguje len sa nemozem dostat do weboveho rozhrania. mam poskytovatela Wifi mopos pri zadani 192.168.0.1 mi to vypisuje ERROR: Gateway Timeout ako vychozi branu mi to pise v nastaveniach 192.168.0.1 a 192.168.99.1. uz neviem co mam robit. Pouzivam AP Straight core gwp-206. Za kazdu radu vopred dakujem.

Odpoj všechny routery od počítače, zapoj pouze D-Link a restartuj ho. Pak by ses měl připojit na D-link přes 192.168.0.1. Nastav si ho, jak potřebuješ a pak zapoj ostatní srandičky... 8)
evilda
Junior

Odeslat příspěvekod duke11 12. 1. 2008 00:49

koupil jsem tento wifi router a nedari jse mi ho nastavit zapojim spravne vipnim vse z notebooku jse pripojim router vipada ze funguje jak ma ale internet nejde,byl tady i poskitovatel internet a neslo mu to taky a nakonec rekl ze tuhle znacku nepouziva a ze budu muset zustat na kabelu v jinem byte normalne funguje kde muze byt problem
poskitovatel internet nic neblokuje
duke11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matez99 6. 2. 2008 19:27

chcem sa opytat ..(som zaciatocnik) problem stou prvotnou hlaskou co je popisana na zaciatku prispevku som mal aj ja...ale dalej ignoroval a proste vsetko nahodil cez webove rozhranie a net slape aj wifi siet aj s druheho natasku na siet sa pripojim a frci ale jak mile odpojim prvy notasek od routru tak po chvilke net chcipne tak neviem ci musi byt jeden komp vzdy pripojeny aby net isiel alebo ako...neviem ci ho mam vratit alebo to je tym ze som nieco zle nastavyl... :cry:
matez99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaL 12. 2. 2008 09:24

Nemohu rozchodit sdílení souborů v LAN přes router DI-524. Dopingnu se z PC na PC, stejné jméno skupiny na obou PC, pro sdílení vytvořené a povolené adresáře, ale navzájem se nevidí. Co s tím?
JardaL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noremorse 12. 2. 2008 09:40

nemáš náhodou někde hw firewall? Měl jsem absolutně stejne problém a mna jednom kompu desli od DFi. kde ikdyž jsem ho odinstaloval tak byl pořád zaplej. Takže reinstal, neinstall hw fw .-) a pohoda
noremorse
Junior

Odeslat příspěvekod Electropunkers 12. 2. 2008 10:29

Ahoj mam problem s timto wifi routerem. Jsem 100% lama na tyhle veci a tak nejak nevim, co mam delat vse delam podle navodu co tu ctu, ale zaseknu se u toho OLD password. Jak tam mam zadat stary heslo, kdyz ho nikde nemam. Admin nefunguje.....fakt uz nevim. Diky
Electropunkers
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Electropunkers 12. 2. 2008 10:40

nepomohl by mi nekdo pres ICQ at tu nemusim vypisovoat kazdou otazku? 281-260-680
Electropunkers
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaL 12. 2. 2008 11:06

2noremorse : Dík za radu, ale to můj problém neřeší... :-/
JardaL
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka