No z toho tvého nového příspěvku jsem se nepřiblížil ke zdárnému cíly:-(.Ty píšeš dva postupy a já nevím,který je ten správný.Jestli Access Point nebo tu Branu(Gateway AP+router) u tohoto nastavení nechapu to s tím routerem .Je to myšleno,že k tomu mému WL-5460 musím přikoupit další krabičku (router)nebo je myšleno že tento způsob připojení se bude chovat jako AP s routerem?Následují cí text je ze stranek kde se píše o novém firmware rok 2006:Základem je nový upgrade firmware pro toto AP. Postup je sice jednoduchý, ale samozřejmě jej popíšu v několika krocích jak upgrade provést. Sice to nic složitého není, ale pro neznalé se určitě bude hodit. Nový firmware má uvedený WISP MOD, který má tu funkci navíc, že se celé AP chová jako routek v režimu CLIENT s možností využití speciální funkce pro další vysílání. Čili u toho OVLISLINK WL-5460AP s novým firmware dostanete prakticky ROUTER + DALŠÍ AP + CLIENTA v ceně

Ty z mých otázek musíš mít srandu,ale já nerozumím moc anglickému manuálu a prostě musím pochopit co se vůbec po mě chce
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
PS.: Jestli tě mé otazky budou otravovat tak mě aspoň odkaž na nějaké stránky kde bude muset nastudovat odpoveď .Tak se opatruj