OvisLink WL-5460AP pro domací síť

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod masvers 23. 7. 2011 09:44

Zdarec,neuběhl ani rok a už mám zas otázku na zapojení wl-5460AP_V2. Z důvodu stěhování jsem zrušil internet od UPC a teď na novém místě jsem připojen k 3G síti od O2 přes mobil sony ericsson ,který je připojen káblíkem k pc.V pc je nainstalovaná aplikace od sony ericsson na kterou kliknu a telefon C702 se připoji k O2 a v pc můžu na net.Tak by mě zajímalo jestli za pomoci wl 5460ap můžu bez problémů rozjet wifi signál po bytě a jak teda to wl5460 mam zapojit a označit? Díky za rady.S pozdravem Martin
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 23. 7. 2011 09:48

Nasdílíš si připojení na LAN a do LAN připojíš kabelem ten AP.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod masvers 23. 7. 2011 10:02

Ahoj Kamaráde můj rádče ,jsem rád, že pořád žiješ :oboze .Já od mého posledního instalování WL jsem zapoměl polovinu věcí co jsem s tím dělal ,takže říkaš že to pujde? a co že to mám udělat ? nasdílet? Jsem rád opravdu že jsi tu 8-D
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 23. 7. 2011 10:26

Ano, půjde to.

Co máš udělat jsem napsal už ve svém předchozím příspěvku:
Nasdílíš si připojení na LAN a do LAN připojíš kabelem ten AP.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod masvers 23. 7. 2011 16:41

No tak jsem to zprovoznil .:-D:-D:-D.Opět nevím jak se mě to podařilo ,ale v Síťová připojení se mě objevil- ukázal síťový most to ani nevím co znamená a jestli to nebude znamenat pro mou zabezpečenou domácí síť nějaký problém tak budu nadmíru spokojen.A propo může mě někdo ujistit, že je mé připojení v domácí síti v bezpečí ? Ikdyž na smartphonu při hledání wifi sitě to chtělo heslo které používám na odblokování mé wifi domací sítě tak myslím ,že bude vše ok. Tak to je vše s čím jsem si dnes hrál, jdu na brusle!!! Zdar všem amatérům, lámám a nadšencům v IT světě :-D:-D:-D:-D:-D:-D Děkuji ti Bari za tvé stručné rady spozdravem Martin
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod matess99 25. 11. 2011 18:48

Zdravim,taky chci pouzit ten ovis k vytvoreni domaci site,jiz mi funguje,ale mam problem.
mam tam jiz nahran jiny FW,abych mohl pouzivat PC a WIFI zaroven,vse mi funguje,ale vysila mi to tri site najednou:moji s mym ssid a pak jeste s nazvem airlive a pak s nazvem 802.11b
zajimalo by me,kde ty dve co nepotrebuju vypnu :-]
matess99
Kolemjdoucí

Předchozí stránka