rampa_mcqak - draku, nevěš hlavu. Teď jsem to vyzkoušel WDR4300 (druhý originální firmware ze srpna 2012) na LG telce. Na USB mám jeden adresář a uvnitř nahrávka ze satelitu. Telka normálně router vidí (vidí její DLNA), následně jsem to rozklikl, dostal se do adresáře a konečně tam i na soubory ... co mě na LG baví je, že je schopna přehrát i nekódované nahrávky z mého satelitu. Co je ještě lepší, že to zvládne přes DLNA (což samozřejmě WDR 4300 umí).
Jestli mi nevěříš - dám fotku
Osobně bych se snažil nadrtit do TV nejnovější soft. Pak, pokud to nepojede, zkus reset do továrního nastavení a znovu nastavit TV. Samozřejmá je následná nutnost restartu všech zařízení.
-- 17. 10. 2012 20:51 --Ještě jsem to znovu narychlo prubnul. Nahodil jsem HDD. Někdo tu psal, že je tam omezení v počtu souborů, či souborů pod jednou složkou. Zřejmě je to pravda. Ovšem, když jsem si zadal podsložku, kde mám videa, tak vidím jednotlivé složky a v nich videa. Ano, to, které nelze přehrát, se nezobrazí. Zkouším nějaká demo mkv 720p a jedou.
-- 17. 10. 2012 21:02 --Přidám návod, ač myslím, že víš.
Media Server Setting - stiskni START. Pak Ad Share Folder - tam označ adresář, který se má používat (třeba s názvem VIDEO ... nevím, jak to máš Ty). Následně dáš SAVE. Pak stiskni ... pro sichr ... Scan ALL. Měl bys vidět adresáře, které máš navolené.
Samozřejmě jde zvolit i „Share entire partition“, bohužel tam můžeš narazit na limit počtu souborů.
Restartuj TV ... mrkni co vidíš ve vstupech. Rozklikni TP-Link DLNA a?