alter012 - no ono ty rozvody jsou tu udělané 5-6 let + už jsme našli místa, kde ty zásuvky naopak chybí. A třeba v obýváku když si předěláte naopak sedačku, tak kde byste zapojil televizi, že... A osobně tedy preferuji kabel před WiFi, takže si nemyslím, že by jich tu bylo moc.
Jinak díky všem za názory, nějak to ještě promyslím.
Mám ale ještě jeden dotaz. V dvou pokojích máme ve zdi (sádrokartonu) vedený 10m HDMI kabel tak, aby vedl z PC do televize a mohli jsme si z PC pouštět cokoliv do televize (hra, film..) a na každém konci je to zakončené HDMI zásuvkou do zdi, nějaká myslím PemiumCord za 150 Kč. Problém je v tom, že když jsem zapojil jenom samotný 10m HDMI kabel ze zdi (ze zdi kouká kousek, takže to nejde natáhnout rovnou do TV, nebo rovnou do PC), tak byl obraz super a zvuk šel taky dobře. Jenomže jak se na to napojila HDMI zásuvka (asi 15 cm female - female) + logicky z každé strany dva HDMI kabely, tak obraz vypadá, jak kdyby používal menší spektrum barev a zvuk také není čistý. Myslíte, že to rušení je způsobeno počtem 5 kabelů? Mám třeba koupit dva kabely M/F, aby byly "jenom" 3 kabely místo 5?